Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Cele 5 zodii care sunt groaznice la relații

Unele semne zodiacale sunt uimitoare atunci când vine vorba de cultivarea relațiilor lor. Cu toate acestea, unii dintre noi nu se descurcă mai deloc la acest capitol.

Există câteva semne zodiacale care fie au fobie de angajament, fie rămân în propria bulă pentru a accepta realitatea și o relație realistă. Iată acele 5 zodii care sunt groaznice în relații.

Berbec

Ei fac adesea greșeala de a nu le păsa de relația lor chiar de la început. Berbecul are tendința de a pierde din cauza factorului de atenție care slăbește o relație chiar înainte de a începe. Se joacă prea tare și apoi strică totul.

Taur

Acest semn zodiacal are un obicei prost de a testa oamenii și de a-i supune încercărilor, depășind uneori limita. Le ia atât de mult pentru a fi siguri de partenerul lor, încât celălalt tinde să-și piardă interesul.

Gemeni

Ei fug de orice fel de conexiune despre care presupun că îi va lega. Este aproape imposibil când vine vorba de un angajament.

Săgetător

Poate fi prea direct și impulsiv pentru un partener. Săgetătorul preferă relații de scurtă durată, ocazionale, care nu merg bine cu toți. Are tendința de a-și epuiza emoțional partenerul și acest lucru îl face pe acesta din urmă să fugă.

Pești

Peștii iubesc conceptul de iubire, dar pot fi foarte răi în relații. Emoțiile lor îi stăpânesc mult prea mult și sunt și ei superstițioși. Peștilor nu le plac situațiile realiste și dificile.

ARTICOLE SIMILARE

Zodiile care nu știu să țină un secret. Ai mare grijă ce le spui

Andreea Damian

Cele mai determinate zodii. Fac orice pentru a-și atinge obiectivele

Andreea Damian

IN SFARSIT: Adevarul despre orientarea sexuala a lui Botezatu, conform Bianca Dragusanu!

Dupa o ORGIE cu 3 BARBATI a ajuns la …inchisoare!

6 cele mai ciudate obiecte cu care oamenii au făcut sex

realitatea

Dovadă științifică: îmbrățișarea după o ceartă vă poate face să vă simțiți mai bine

realitatea

Scrie un comentariu