Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Celine Dion a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200, pentru prima oară după 17 ani

Celine Dion

Primul album în engleză de la „Love Me Back to Life” (2013) al cântăreței canadiene se vinde foarte bine.

I-au trebuit 17 ani, dar  Celine Dion a reușit: e pe primul loc. „Courage” a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, fiind al cincilea album al artistei care ocupă această poziție în clasament.

Albumul de studio, care a fost lansat pe 15 noiembrie prin Columbia Records, s-a vândut în 113.000 de unități în prima săptămână (15-21 noiembrie) în SUA, potrivit Nielsen Music.

„Courage” este cel de-al cincilea album al lui Celine situat pe primul loc și primul în peste 17 ani. Ultima oară când a ocupat locul 1 a fost în 2002, cu albumul „A New Day Has Come”.

Billboard 200 este clasamentul albumelor din SUA. Acesta se compune pe baza vânzărilor. Acesta cuprinde cele mai vândute 200 de albume sau EP-uri din Statele Unite ale Americii, lista lor fiind publicată săptămânal în Revista Billboard. Billboard este un clasament renumit al acestei reviste, la fel cum este și Billboard Hot 100. Clasamentul are rolul de a-i ajuta pe artiștii aflați în Billboard 200 să devină mai populari.

„Courage” este primul album de studio în limba engleză al lui Dion, de la „Loved Me Back to Life”, din 2013, care a debutat și a ajuns pe locul 2 în Billboard 200 (din 23 noiembrie 2013).

ARTICOLE SIMILARE

Ce schimbare de look și-a făcut Delia

Tabu Tabu

Cadoul de nuntă spectaculos pe care Regina Elisabeta a II-a i l-a oferit nepotului ei

Andreea Damian

Iată de ce laptele este cel mai bun anticearcăn natural

Andreea Damian

Meteorologii americani îngrijorați de 5G – în România Strategia 5G a fost aprobată

Dora Constantinovici

Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend, 27-29 ianuarie

realitatea

Scrie un comentariu