Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Chirurgie estetică | 5 tratamente populare pentru a menține pielea tânără

Pentru a menține pielea tânără cât mai mult timp, trebuie luați în considerare zilnic mai mulți factori. Unul dintre cei mai importanți este să purtați protecție solară pe față în fiecare zi, în fiecare perioadă a anului.

Într-adevăr, razele UV sunt în mare parte responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii. De asemenea, este indicat să vă răsfățați pielea în fiecare zi cu îngrijire adaptată tipului vostru de piele, fără a uita să o curățați de două ori pe zi (dimineața și seara) cu un produs foarte specific (un produs delicat pentru pielea sensibilă, de exemplu).

Stilul de viață sănătos (dietă, somn, stres) are, de asemenea, un impact important asupra sănătății și frumuseții pielii, așa că știți ce trebuie să faci! Dar toți factorii menționați anterior sunt doar elementele de bază. Dacă doriți să apelați la tratamente cosmetice care vă vor ajuta să aveți o piele mai fină sau să reduceți ridurile sau cicatricile, este posibil (și din ce în ce mai frecvent)! Iată cele mai populare 5 intervenții”

Tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic

Cearcănele apar din diverse motive: oboseală fizică și/sau emoțională, factori genetici, hiperpigmentare. Pentru a le trata, trebuie mai întâi să înțelegem cauza. „Există cearcăne goale, cearcăne pigmentate și cearcăne care reprezintă un amestec dintre cele două menționate anterior”, explică dr. Jérémy Djian, chirurg cosmetician, potrivit Femme Actuelle. „Corecția cearcănelor cu acid hialuronic este ideală pentru cearcănele goale”, continuă el. Acidul hialuronic este utilizat pentru a umple ridurile și pentru a restabili volumul feței, aici în special în jurul zonei ochilor (cea mai subțire zonă a feței) prin umplerea golului.

Reducerea ridurilor de pe frunte cu botox

Toxina botulinică (numită botox ) este folosită pentru a trata ridurile de pe frunte și din colțurile ochilor prin injecții. „Durata sa de acțiune este de aproximativ 4 luni”, specifică expertul în medicina estetică. Această tehnică a înlocuit în mare măsură ridicarea frunții (o intervenție chirurgicală rareori efectuată astăzi). Aceasta este soluția cea mai utilizată pentru tratarea ridurilor de expresie.

Tratamentul pliurilor nazolabiale cu acid hialuronic

Acest tip de rid (care merge de la nas la gură) este cauzat de topirea grăsimii malare, partea cărnoasă a obrajilor. Fibrele elastice se relaxează, pielea cade și apoi formează o pliere. Pentru a trata această zonă a feței, nimic nu este mai eficient decât acidul hialuronic.

Lifting cervico-facial

De-a lungul anilor, contururile feței devin mai puțin clare. Pentru cei care se simt foarte complexați de acest lucru, există liftingul cervico-facial. Aceasta face posibilă „redarea țesuturilor relaxate într-un mod armonios”, explică dr. Jérémy Djian. Acest tratament are loc sub anestezie generală sau locală.

Buze umplute cu acid hialuronic

Mărirea/hidratarea buzelor este destinată tuturor tipurilor de pacienți, atât celora cărora li se pare că buzele sunt prea subțiri, cât și pentru cei care sunt jenați de o anumită asimetrie. „Această intervenție permite să deseneze și să contureze conturul buzelor, precum și arcul lui Cupidon”, explică profesionistul.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna a împlinit 30 de ani. Momente care au marcat viața vedetei. FOTO

Andreea Damian

Demachiantul pe care ți-l prepari singură în mai puțin de 2 minute

Andreea Damian

Rihanna s-a ferit să prindă buchetul de mireasă la nunta prietenei sale. VIDEO VIRAL

Andreea Damian

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose pe timpul sarcinii. FOTO într-un overall mulat, care i-a scos în evidență burtica de gravidă

Andreea Damian

Melodia care te calmează înainte de o operație la fel de mult precum un medicament

Andreea Damian

Michael Caine: Îl urmăresc mult pe Putin, undeva, în omul ăsta există ceva bun

realitatea

Scrie un comentariu