Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cine este prima soţie a lui Alexandru Ciucu şi de ce au divorţat cei doi

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu formează unul dintre cele mai frumoase şi solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt destul de discreţi cu viaţa lor personală şi trăiesc destul de feriţi de ochii curioşilor.

Puțini sunt însă cei care știu că designerul a mai fost căsătorit în trecut. „Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei. Fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, explica Alexandru Ciucu în trecut, pentru Libertatea.

Alexandru Ciucu a fost căsătorit (doar civil) cu o tânără numită Ana Cristina, pentru care ar fi fugit de acasă, relatează Spynews. După o relație de doar o lună, fosta pereche s-a căsătorit, însă mariajul a durat tot o lună. La vremea respectivă, se spunea că tatăl designerului ar fi fost cel care ar fi influențat divorțul.

La patru ani de la separarea de prima soție, în anul 2008, Alexandru a întâlnit-o pe Alina. „Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație. Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată. Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, mai spunea Alexandru Ciucu.

Cei doi au împreună două fetiţe şi un mariaj fericit, iar iubirea şi înţelegerea par să fie cheia relaţiei lor perfecte. Recent, au apărt câteva zvonuri potrivit cărora cuplul divorțează.

ARTICOLE SIMILARE

Cand spun „grandoare” si „distractie” ma gandesc la Cluj

realitatea

Kim Kardashian, gestul de excepție care i-a adus aprecierea din partea tuturor

Andreea Damian

În ce condiții poți să vizitezi camera de control de la Cernobîl

Andreea Damian

Ioana Năstase, detalii șocante despre bătaia încasată: „Nu ştiam dacă mai ies vie!”

Andreea Damian

Decizie șocantă: o mare actriță de la Hollywood, atrasă de viața de mănăstire

Andreea Damian

Gala Oscar urmează exemplul Globurilor de Aur: va avea un meniu vegetarian. Doar 70%!

Andreea Damian

Scrie un comentariu