Tabu
Image default
PEOPLE

Cine sunt oamenii care l-au ajutat pe Călin Geambașu când părinții i-au întors spatele

Solistul și compozitorul Călin Geambașu, fost concurent de la “Școală Vedetelor” a trecut prin multe încercări în viață lui. În ultimii ani a avut probleme cu mama copilului lui dar și cu părințîi săi, în specială mama, CO2, așa cum ii spune el, dar și cu tatăl, cunoscutul solist și compozitor Petre Geambașu. După cum povestește solistul, bunica să i-a fost mama și a postat un mesaj special pentru ea, în amintirea clipelor petrecute împreună. “Totul. Prin ea am învățat iubirea și sacrificiul de sine prin dărnicie și ocrotire. Ea și-a dat totul pentru mine. Fiecare zi din viața mea, până pe la vârsta de 15-16 ani, am fost doar alături de ea, sub protecția, grijă permanentă și bunătatea ei. Ea mă ducea, ea mă aducea de la Școală (vreo 20.000 de pași, iar între timp, spăla și gătea pentru toată familia, în orele când CO2 era subingineră la un serviciu unde se simula muncă, iar tatăl meu era prin străînătate sau se odihnea după șprițuri și poker cu prietenii).
calin geambasu in copilarie cu bunica -mama lui
calin geambasu in copilarie cu bunica -mama lui
Tot ea, Mama Bunica, și-a vândut unică ei garsonieră pentru a-mi cumpăra yo câteva aparate cu care urmă să îmi încep muncă în studioul propriu, iar apoi la Școala Vedetelor. Ea a fost acel PLUS de Magie în viața mea. Ah, și era și fostă asistentă medicală la copii. Injecțiile cu Penicilină erau aproape plăcute făcute cu mâna ei…După ce m-am mutat din casă părinților mei narcisiști (fix vis-a-vis am cumpărat apartament!), Mama stătea nemișcată în balcon, ore întregi în fiecare zi, doar să mă vadă ieșind câteva minute. Schimbăm niște zâmbete calde, apoi mă întorceam la muncă (lucrăm la emisiunea GENIALII, dar și alte comenzi). În acei ani munceam foarte mult în studio pentru a-mi putea achita apartamentul pentru care cu drag și în mod salvator mă împrumutase Petrescu George. Ea e Mama Bunica. Azi ar fi fost Ziua Ei. Te iubesc mereu!
calin si prietenul lui cel mai bun
calin si prietenul lui cel mai bun
Bunica – mama nu a fost singură persoană care l-a ajutat. Călin a mai dedicat un mesaj special pentru George Petrescu, un alt prieten care l-a ajutat enorm. “El este omul care în anul 2001 m-a salvat atunci când părințîi mei au refuzat să gireze un împrumut bancar pentru a-mi obține și yo independența locativă și a nu mai munci pentru ei, dormind și muncind într-o cameră de 12mp. Aveam deja 25 de ani și nu fusesem plătit niciodată, cu toate că în urmă muncii mele aveau mâncare în frigider și alte câteva familii. Norocul meu a fost Școala Vedetelor… Datorită acestui OM am reușit să achit cash și integral apartamentul din care urmă să fiu evacuat!
calin si prietenul lui cel mai bun
calin si prietenul lui cel mai bun
Acest OM mă cunoștea doar de 2 luni de zile și mi-a încredințat instant suma acelui apartament, fără că el să fie vreun milionar, precum erau prietenii părinților mei, milionarii anilor ’90… Îți mulțumesc mereu, Georgescule!

ARTICOLE SIMILARE

Șoc pentru fanii Adelinei Pestrițu! Ce schimbare a făcut vedeta

Tabu Tabu

Răzvan Simion și Ramona Olaru formează un cuplu? Dani Oțil a aruncat pastila în direct

Andreea Damian

Prințul William și Kate Middleton, 9 ani de căsătorie! Ducii au sărbătorit diferit anul acesta aniversarea lor

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lucian Viziru

Andreea Damian

Puștiul de 8 ani care a câștigat 22 de milioane $ pe YouTube în 2018

Andreea Damian

„All I Want for Christmas Is You” i-a adus lui Mariah Carey peste 60 mil. $

Andreea Damian

Scrie un comentariu