Tabu
PEOPLESlider

Cornelia Catanga a murit fără bani. Ce pensie avea, de fapt, cântăreața

Necazurile s-au ținut scai de Cornelia Catanga în ultimii ani. Artista a trecut prin multe greutăți, având numeroase probleme de sănătate şi un foc mare la inimă, după ce banca i-a luat casa.

Regina muzicii lăutărești a încetat din viață, vineri, 26 martie, din cauza complicațiilor Covid-19. A murit fără niciun ban! Avea probleme financiare mari, mai ales după ce vila pentru care făcuse un împrumut de 50.000 de euro i-a fost luată de bancă, în 2014, din cauză că nu şi-a mai putut plăti ratele. Artista şi soţul ei, Aurel Pădureanu, au ajuns să locuiască cu chirie într-o casă unde abia reuşeau să plătească datoria lunară de circa 800 de euro.

„Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare! Ultimul spectacol l-am avut pe 25 octombrie, la Casa Poporului”, povestea artista anul trecut, explicând că trăieşte din ajutorul băiatului său, Alexandru, un pianist de succes. Din păcate, pandemia nu a făcut decât să adâncească şi mai tare problemele de ordin financiar.

Nu sunt bani pentru înmormântarea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu, soţul artistei, este disperat, din cauză că nu are bani de înmormântare. Acesta a cerut ajutorul lui Gigi Becali să o înmormînteze pe Cornelia Catanga. „Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a spus Mara Bănică. Potrivit cântărețului, interpreta de muzică lăutărească își va dormi somnul de veci la Cimitirul Ghencea 1, unde există un loc de veci al familiei.

Ce pensie primea Cornelia Catanga?

Acum, s-a aflat ce pensie avea aceasta. Mai multe surse au declarat că unor persoane, artista le spune că are pensie de 1.600 de lei, în timp ce altora le menționa suma de 4.000 de lei, potrivit impact.ro. Solista primea o pensie pe caz de boală, suferind de retinopatie la ochi, lucru care îi agravase grav vederea, fiind aproape oarbă. Fiul acesteia primea bani ca însoțitor al unei persoane oarbe, primind contravaloarea minimului pe economie, sumă care nu depășește 1500 de lei lunar.

ARTICOLE SIMILARE

Dani Oțil prezintă o nouă emisiune la Antena 1

Andreea Damian

Loredana nu renunță la aparițiile sexy nici în izolare

Tabu Tabu

Mădălina Ghenea s-a speriat de coronavirus. A luat o hotărâre importantă!

Andreea Damian

Anamaria Prodan, dezvăluirea care dinamitează lumea sportului: cine este, de fapt, Laurențiu Reghecampf – umilință supremă: “Vorbim de la femei, beții, droguri…”

Tabu Tabu

Istoria Haute couture în cifre

Andreea Damian

Femeile sunt lideri mai buni. Pandemia o dovedește

Andreea Damian

Scrie un comentariu