Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cristina Joia, prima poză fără mască, după operaţiile suferite la nas. Se mândrește cu cicatricea ei

Cristina Joia a trecut prin clipe cumplite, când o femeie a atacat-o într-un magazin. Din păcate, atacul a lăsat semne pe fața vedetei de la Visuri la cheie, iar Cristina a avut nevoie de operație, după ce a suferit mai multe răni la nas.

A avut nevoie de două operații pentru a i se reface nasul și cicatricea.

„M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers iniţial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenţie de urgenţă şi voiam să ştiu dacă aş putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operaţia s-a dovedit a fi una de reconstrucţie nazală, dar asta am aflat postoperator. Operaţia nu a fost uşoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziţie oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar şti să ne spună mai multe). Ideea e că pe fişa mea scrie reconstrucţie nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniştită şi încrezătoare că, deşi acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine.”, a spus ea, la momentul acela.

„Am decis să-mi asum nasul”

Acum, Cristina Joia s-a vindecat și s-a afișat fără mască, după operațiile suferite la nivelul nasului. La patru luni de la incidentul șocant, Cristina a ținut să le arate fanilor cum arată nasul ei, glumind pe seama cicatricei care i-a rămas.

„Știu că sunt puțin «pirată» (așa mi-a zis un puști și mi s-a părut super funny (n.r.: super amuzant) 🙂 Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat și să revin la energia bună de altădată alături de oameni dragi! Mulțumesc #24ani🤗de prietenie — cu Delia Ristovski”, a transmis vedeta.

Fanii au apreciat-o pe vedetă și i-au scris numai vorbe frumoase. „Cicatricea nu face decât să vă pună mai mult în valoare pentru cine vă cunoaște. Pentru cine știe prin ce ați trecut, o recunoaște ca urmă a unei agresiuni care n-are nimic cu omenescul și din care mulți sperăm că v-ați recuperat atât cât e posibil!”, este unul dintre mesajele care au impresionat-o până la lacrimi pe Cristina Joia.

ARTICOLE SIMILARE

Spring make-up tutorial in nuante de roz

realitatea

Cum arată fiica adolescentă a lui Răzvan Simion

Tabu Tabu

Survivor România 2022. Cine este Alex Delea, marele câștigător

Andreea Damian

O plantă de la marginea drumului provoacă arsuri severe. Cum o recunoști

Andreea Damian

Probleme de sănătate pentru Cătălina Grama Jojo. De ce poartă mască

Tabu Tabu

Venus Williams: „Femeile au mai multă putere decât înainte”

Andreea Damian

Scrie un comentariu