Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Cu cât va fi despăgubită prințesa Japoniei pentru că a renunțat la titlu

Circa 1.000 de persoane au participat la nunta prințesei Ayako a Japoniei cu alesul inimii sale, un om de rând foarte muncitor. Ceremonia s-a desfășurat, luni, în templul Meiji din Tokyo.

Mireasa a îmbrăcat haine tradiționale – un kimono galben cu flori roșii și frunze verzi – asemănător cu ținuta purtată de sora sa, prințesa Niroko, la nunta sa din 2014. Apoi a pășit hotărâtă de cel care i-a devenit soț. După ceremonie, prințesa a îmbrăcat un chimono roșu pentru ceremonia ceaiului.

Soțul ei, Kei Moriya, în vârstă de 32 de ani, care este angajat al companiei navale Nippon Yusen, a purtat un frac negru şi pantaloni gri în timpul unei ceremonii dedicate spiritului străbunicului miresei, împăratul Meiji.

Prințesa părăsește familia regală să se mărite cu un om de rând

Pentru a deveni soția unui om din popor, prințesa Ayako a fost nevoită să renunțe la titlul imperial. Ea va primi în schimb o despăgubire din partea împăratului în cuantum de 950.000 de dolari.

În vârstă de 28 de ani, Ayako este cea de-a treia fiică a prinţului Takamado, regretatul verişor al împăratului Akihito.

Ayako nu este prima prințesă din generația ei care intenționează să părăsească familia regală. Odată cu plecarea lui Ayako din familia imperială, aceasta s-a redus la 17 membri. Prinţesa Mako, cea mai mare nepoată a împăratului Akihito, a luat aceeaşi decizie, pe care a anunţat-o în mai 2017. Deşi între timp şi-a amânat nunta, cu Kei Komuro, până în 2020, ea a renunţat oficial la titlul de prinţesă în septembrie 2017. De asemenea, sora mai mare a lui Ayako, prinţesa Noriko, s-a căsătorit cu un bărbat fără titlu nobiliar, un preot Shinto, în 2014.

ARTICOLE SIMILARE

De ce femeile par să îmbătrânească mai repede decât bărbații

Andreea Damian

Suntem un cuplu, ar trebui să fim și cei mai buni prieteni?

Andreea Damian

Când are loc UNTOLD 2021. Organizatorii au anunțat datele

Andreea Damian

Iulia Vântur, ŢINTA IRONIILOR PE FACEBOOK! De la această fotografie a plecat totul

Fotografie subacvatica – Cristiana Apostol

realitatea

Oreste Teodorescu a fost retinut de politie! Afla in ce a fost implicat omul de televiziune

Scrie un comentariu