Tabu
LIFESTYLE Slider

Cu cât va fi despăgubită prințesa Japoniei pentru că a renunțat la titlu

prințesa

Circa 1.000 de persoane au participat la nunta prințesei Ayako a Japoniei cu alesul inimii sale, un om de rând foarte muncitor. Ceremonia s-a desfășurat, luni, în templul Meiji din Tokyo.

Mireasa a îmbrăcat haine tradiționale – un kimono galben cu flori roșii și frunze verzi – asemănător cu ținuta purtată de sora sa, prințesa Niroko, la nunta sa din 2014. Apoi a pășit hotărâtă de cel care i-a devenit soț. După ceremonie, prințesa a îmbrăcat un chimono roșu pentru ceremonia ceaiului.

Soțul ei, Kei Moriya, în vârstă de 32 de ani, care este angajat al companiei navale Nippon Yusen, a purtat un frac negru şi pantaloni gri în timpul unei ceremonii dedicate spiritului străbunicului miresei, împăratul Meiji.

Prințesa părăsește familia regală să se mărite cu un om de rând

Pentru a deveni soția unui om din popor, prințesa Ayako a fost nevoită să renunțe la titlul imperial. Ea va primi în schimb o despăgubire din partea împăratului în cuantum de 950.000 de dolari.

În vârstă de 28 de ani, Ayako este cea de-a treia fiică a prinţului Takamado, regretatul verişor al împăratului Akihito.

Ayako nu este prima prințesă din generația ei care intenționează să părăsească familia regală. Odată cu plecarea lui Ayako din familia imperială, aceasta s-a redus la 17 membri. Prinţesa Mako, cea mai mare nepoată a împăratului Akihito, a luat aceeaşi decizie, pe care a anunţat-o în mai 2017. Deşi între timp şi-a amânat nunta, cu Kei Komuro, până în 2020, ea a renunţat oficial la titlul de prinţesă în septembrie 2017. De asemenea, sora mai mare a lui Ayako, prinţesa Noriko, s-a căsătorit cu un bărbat fără titlu nobiliar, un preot Shinto, în 2014.

ARTICOLE SIMILARE

O soprana romanca vrea sa se sinucida in Franta

Dramatic! TEO a ajuns la spital in stare foarte grava! Inca un INFARCT??

Cu cine și cum a sărbătorit Dan Bittman de ziua lui

Tabu Tabu

Jerry Stiller, celebru pentru rolurile din „Seinfeld” și „The King of Queens”, a murit

Andreea Damian

Dispozitivul care indică momentul apariției menopauzei

realitatea

Ministrul Culturii, declarație controversată după numirea Irinei Rimes ca ambasador pentru Ziua Brâncuși

Andreea Damian

Scrie un comentariu