Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum arată și cu ce se ocupă iubita secretă a lui George Simion. Politicianul a publicat prima poză cu ea

George Simion a publicat primele imagini cu partenera sa de viață, cu ocazia zilei internaționale a femeii, sărbătorită pe 8 martie.

Din câte se pare, politicianul a fost puțin “forțat” de situație. Asta pentru că, inițial, fotografia în care apar cei doi a fost publicată pe pagina de Instagram a tinerei, iar ulterior repostată de liderul AUR.

Potrivit informațiilor de pe rețelele sociale, tânăra se numește Iulia și este controlor financiar la o multinațională cu sediul în Franța. A făcut Dreptul la Universitatea Ecologică și are un master în consultanță în afaceri, la Facultatea de Administrație și Afaceri, la Universitatea București.

În paralel cu studiile, între 2014 și 2018, Iulia a și lucrat în mai multe multinaționale, fiind analist. Apoi, în 2018, iubita secretă a lui Simion a ajuns controlor financiar la o mare societate de asigurări, unde a stat până în vara lui 2020. Din iulie 2020, Iulia s-a transferat la o cunoscută societate cu sediul central în Franța, unde îndeplinește rolul de controlor financiar, potrivit Fanatik.

În urmă cu doar câteva luni, liderul AUR a anunțat că se va căsători în acest an. „Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Mă bâlbâi, pe politică pot să vorbesc ore întregi…Am o relație, sigur, iubesc o fată. O veți cunoaște la momentul potrivit”, a spus politicianul într-un interviu.

ARTICOLE SIMILARE

Gisele Bündchen dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Leonardo DiCaprio

Andreea Damian

A murit Alexandru Arșinel. Marele actor avea 83 de ani

Andreea Damian

Lizzo s-a dezbrăcat din nou pe Instagram pentru a transmite un mesaj puternic

Andreea Damian

Regina curățeniei Marie Kondo renunță să mai facă ordine acasă

Andreea Damian

Angela Gheorghiu, noi critici la adresa României. Ce o mai nemulțumește acum pe soprană

Andreea Damian

Dolly Parton, pe coperta revistei Playboy la 75 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu