Home > Slider > Cum răspunde Lily Allen lui Liam Neeson pentru comentariile rasiste

Cum răspunde Lily Allen lui Liam Neeson pentru comentariile rasiste

Lily Allen

Lui Lily Allen nu îi este frică să își spună răspicat părerea. Și a făcut-o noaptea trecută la Sydney, în timpul celui de-al doilea concert din cadrul turneului „No Shame”. Artista i-a dedicat piesa „F**k You” lui Liam Neeson, după dezvăluirile șocante pe care le-a făcut acesta în timpul unui interviu.

„În mod normal, dedic acest cântec lui Donald Trump, dar în seara asta i-l dedic lui Liam Neeson și l-am numit <<porc rasist>>”, a spus Lily înainte de a cânta piesa. Iată refrenul: „Fuck you (fuck you). Fuck you very, very much. ‘Cause we hate what you do and we hate your whole crew so, please don’t stay in touch.” Iar mulțimea adunată la concert a cântat împreună cu ea „You’re just some racist who can’t tie my laces. Your point of view is medieval” (Ești doar un rasist care nu-mi poate lega șireturile. Punctul tău de vedere este medieval).

Lily Allen l-a atacat pe Liam Neeson după ce acesta a dezvăluit că a vrut să omoare o persoană de culoare în urmă cu 40 de ani. „Mi-am amintit un incident care a avut loc în urmă cu 40 de ani, când o prietenă foarte dragă de-a mea a fost violată și am fost plecat din țară și când m-am întors mi-a spus despre asta”, a spus actorul în timpul interviului. „Dar reacția mea imediată a fost … știi cine a fost? Nu, mi-a spus ea. Dar a spus că era o persoană de culoare. Așa că zile întregi m-am plimbat pe străzi cu o bâtă sperând că voi fi abordat de cineva. Mi-e rușine să spun asta și am făcut-o timp de o săptămână, sperând că un “ticălos negru” va ieși la un moment dat dintr-un pub și va veni la mine să îmi spună ceva, să facă ceva, știi? Ca să-l omor”, a mai spus el.

Neeson nu și-a cerut scuze când a fost invitat în timpul emisiunii Good Morning America ca să lămurească situația. „Nu sunt un rasist. Am fost crescut în Irlanda de Nord. Problema irlandeză (The Troubles). Anii 60, 70 și 80. A avut loc un război în nordul Irlandei. Am avut cunoștințe care erau implicați în The Troubles. Azi era ucis un Catolic, a doua zi un Protestant… am crescut înconjurat de asta”, i-a mărturisit el moderatorului.

Cântăreața de 33 de ani și-a spus apoi oful pe Instagram, unde l-a caracterizat pe starul din Taken drept „rasist dezgustător”. „Nu cred anecdota rasistă a lui Liam Neeson, ceea ce o face și mai dezgustătoare. Nu cunosc nicio femeie care a fost abuzată și nu a auzit niciodată de lege unde un bărbat trebuie să-i apere onoare. Nu s-a întâmplat”, a scris Lily Allen.

Prezentatorul de televiziune Piers Morgan și producătorul American Tariq Nasheed  sunt alte persoane publice care i-au bătut obrazul lui Liam Neeson pentru comentariile rasiste.

Articole asemanatoare
Lily Allen lansează o linie de jucării sexuale: „Orgasmele sunt importante, doamnelor”
Liam Neeson: “Am mers pe străzi cu o bâtă, sperând să găsesc un bărbat de culoare, ca să-l omor”
Liam Neeson
Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale
Liam Neeson
Liam Neeson și povestea cutremurătoarea a morții soției sale

Comenteaza acest articol

Cum răspunde Lily Allen lui Liam Neeson pentru comentariile rasiste

by Andreea Damian   2 min
0