Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum s-a îmbrăcat Lady Gaga la inaugurarea lui Joe Biden. Ce semnificație are broșa gigantică

Lady Gaga a cântat imnul național, miercuri, la ceremonia de învestitură a noului președinte american Joe Biden. Artista a apelat la un couturier american pentru a crea un aspect unic, special pentru această ocazie.

Ținuta sa realizată de desginerul Daniel Roseberry, originar din Texas, directorul artistic al mărcii Schiaparelli Haute Couture, este formată dintr-o jachetă din cașmir bleumarin și o fustă uriașă din mătase roșie. Dar piesa care a atras toate privirile a fost o broșă uriașă sub formă de porumbel care simbolizează pacea.

Roseberry și-a imaginat o rochie uimitoare care a dat un aer avangardist stilului cântăreței americane.

După ce a interpretat imnul național, Lady Gaga s-a dus pe Twitter pentru a explica motivul alegerii ei. Nu, nu încerca să canalizeze „Jocul foamei” (filmul și cartea); încerca să transmită un mesaj de pace către o țară foarte divizată.

„Un porumbel care poartă o ramură de măslin. Să facem pace cu toții”, a scris Lady Gaga pe Twitter.

Gaga a reflectat la onoarea de a cânta The Star-Spangled Banner – imnul național al SUA – pe Twitter înainte de interpretarea ei. „Cântarea imnului nostru național pentru poporul american este onoarea mea”, a scris ea. 

Voi cânta în timpul unei ceremonii, a unei tranziții, a unui moment de schimbare – între POTUS 45 și 46. Pentru mine, acest lucru are un mare sens. Intenția mea este să recunosc trecutul nostru, să fim vindecători pentru prezentul nostru și pasionat pentru un viitor în care lucrăm împreună cu dragoste. Voi cânta în inimile tuturor oamenilor care trăiesc pe acest pământ. Cu respect și amabilitate, Lady Gaga.”

Jennifer Lopez, apariție de milioane la ceremonia de învestire

Jennifer Lopez a interpretat un amestec de cântece patriotice, inclusiv celebrele „This Land Is Your Land” și „America the Beautiful”. Artista și-a făcut apariția la doar câteva minute după ce Lady Gaga a intonat imnul SUA.

Ținuta ei a fost una complet albă, un simbol al sugragetelor din SUA. Aspectul ei face parte din colecția Chanel toamnă 2020 și a inclus un pardesiu din ecru și tweed, o bluză de mătase cu volane și pantaloni cu paiete, cu talie înaltă. Și-a accesorizat ținuta cu din cristal, brățări cu perle și pantofi Jimmy Choo.

Părul vedetei a fost prins într-o coadă de cal, punându-i în evidență tenul lipsit de imperfecțiuni la 51 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Gérard Depardieu, gest suprem, după ce și-a luat cetățenia rusă

Andreea Damian

Tradwives își sacrifică carierele pentru a satisface capriciile soților și insistă că ăsta e secretul fericirii conjugale

Andreea Damian

Primul mascara creat de inteligența artificială

Andreea Damian

Ascultă aici cele cinci piese cântate de Roxen pentru Eurovision!

Tabu Tabu

Cum a decurs experimentul în care oamenii au trăit în izolare completă timp de 2 ani și de ce a eșuat

Andreea Damian

O celebritate își vinde cu 12.000 $ lacrimile strânse după despărțirea de iubit

Andreea Damian

Scrie un comentariu