Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum s-a îmbrăcat Lady Gaga la inaugurarea lui Joe Biden. Ce semnificație are broșa gigantică

Lady Gaga a cântat imnul național, miercuri, la ceremonia de învestitură a noului președinte american Joe Biden. Artista a apelat la un couturier american pentru a crea un aspect unic, special pentru această ocazie.

Ținuta sa realizată de desginerul Daniel Roseberry, originar din Texas, directorul artistic al mărcii Schiaparelli Haute Couture, este formată dintr-o jachetă din cașmir bleumarin și o fustă uriașă din mătase roșie. Dar piesa care a atras toate privirile a fost o broșă uriașă sub formă de porumbel care simbolizează pacea.

Roseberry și-a imaginat o rochie uimitoare care a dat un aer avangardist stilului cântăreței americane.

După ce a interpretat imnul național, Lady Gaga s-a dus pe Twitter pentru a explica motivul alegerii ei. Nu, nu încerca să canalizeze „Jocul foamei” (filmul și cartea); încerca să transmită un mesaj de pace către o țară foarte divizată.

„Un porumbel care poartă o ramură de măslin. Să facem pace cu toții”, a scris Lady Gaga pe Twitter.

Gaga a reflectat la onoarea de a cânta The Star-Spangled Banner – imnul național al SUA – pe Twitter înainte de interpretarea ei. „Cântarea imnului nostru național pentru poporul american este onoarea mea”, a scris ea. 

Voi cânta în timpul unei ceremonii, a unei tranziții, a unui moment de schimbare – între POTUS 45 și 46. Pentru mine, acest lucru are un mare sens. Intenția mea este să recunosc trecutul nostru, să fim vindecători pentru prezentul nostru și pasionat pentru un viitor în care lucrăm împreună cu dragoste. Voi cânta în inimile tuturor oamenilor care trăiesc pe acest pământ. Cu respect și amabilitate, Lady Gaga.”

Jennifer Lopez, apariție de milioane la ceremonia de învestire

Jennifer Lopez a interpretat un amestec de cântece patriotice, inclusiv celebrele „This Land Is Your Land” și „America the Beautiful”. Artista și-a făcut apariția la doar câteva minute după ce Lady Gaga a intonat imnul SUA.

Ținuta ei a fost una complet albă, un simbol al sugragetelor din SUA. Aspectul ei face parte din colecția Chanel toamnă 2020 și a inclus un pardesiu din ecru și tweed, o bluză de mătase cu volane și pantaloni cu paiete, cu talie înaltă. Și-a accesorizat ținuta cu din cristal, brățări cu perle și pantofi Jimmy Choo.

Părul vedetei a fost prins într-o coadă de cal, punându-i în evidență tenul lipsit de imperfecțiuni la 51 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Heidi Klum nu are „termen de expirare”: Voi poza sexy până la pensionare

Andreea Damian

Oana Roman a făcut anunțul. Ce se întâmplă între ea și Marius Elisei

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 26 iulie!

realitatea

Amazon Studios va filma noul serial „Stăpânul Inelelor“ în Noua Zeelandă

Andreea Damian

Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton

Andreea Damian

Cum și-a construit creatoarea de modă Kate Spade imperiul de 2,4 miliarde de dolari

Andreea Damian

Scrie un comentariu