Tabu
Image default
FASHION Slider

Ținuta lui Jill Biden de la investirea soțului, creație americană. Mesajul puternic pe care l-a transmis

Noua Primă Doamnă a SUA Jill Biden a început Ziua Inaugurării alături de soțul ei, președintele Joe Biden, într-o haină de tweed turcoaz cu rever de catifea pe sub care a purtat o rochie creată de marca newyorkeză Markarian.

Înainte de depunerea jurământului, cei doi au participat la o slujbă la Catedrala Sfântul Apostol Matei din Washington, împreună cu liderii congresului.

Cine e Alexandra O’Neill, fondatoarea Markarian

Alexandra O’Neill este creatoarea de modă care a creat costumul albastru personalizat al primei doamne a SUA Jill Biden pentru Ziua Inaugurării. Aceasta și-a lansat marca în 2017, dar a generat mai mult interes acum, când Jill Biden a preluat rolul de Prima Doamnă a Americii.

Alexandra O’Neill

Soția lui Joe Biden a surprins pe toată lumea cu alegerea ei vestimentară, mai ales că marca Markarian nu a fost pe lista scurtă de designeri care trebuia să-i creeze ținuta pentru ceremonia de învestitură.

Pentru acest moment istoric, Alexandra O’Neill a creat o ținută completă – un palton, rochie și o mască de față, toate albastre. Culoarea albastră a fost aleasă pentru că „înseamnă încredere și stabilitate”.

O schiță a look-ului Markarian personalizat al lui Jill Biden pentru Ziua Inaugurării

Paltonul a fost conceput cu guler și manșete din catifea de culoare albastru închis. Ținuta de dedesubt este alcătuită din două piese – corset din sifon și fustă festonată. Ambele piese sunt înfrumusețate cu pietre Swarovski și cristale, plasate într-un model floral.

Piesele personalizate au fost realizate de echipa lui O’Neill în districtul de îmbrăcăminte din New York și au fost finisate manual în studioul ei din West Village.

Ținuta Markarian purtată de Jill Biden arată înclinația ei crescândă de a susține designerii americani independenți. Pe 19 ianuarie, când a ajuns la Washington D.C., Prima Doamnă a purtat o haină violetă Jonathan Cohen din colecția „Unity”.

Jill Biden poartă o ținută creată de Jonathan Cohen la o slujbă memorială COVID-19 la Memorialul Lincoln în seara de dinaintea zilei de inaugurare

ARTICOLE SIMILARE

De ce femeile caută relații cu bărbați mult mai tineri

Andreea Damian

Harry Styles rupe barierele masculinității toxice: apariție neașteptată pe coperta revistei Vogue

Andreea Damian

Poliţia Română a lansat o melodie împotriva consumului de alcool

Andreea Damian

Cum sa te machiezi pentru fotografii reusite

realitatea

Ce spune Andreea Raicu despre cea mai importantă dintre pasiunile ei

Tabu Tabu

Motivul halucinant pentru care Tom Cruise refuză să-și vadă fiica biologică

Andreea Damian

Scrie un comentariu