Tabu
FASHIONSlider

Cum să alegi rochița fetiței tale pentru Crăciun

Magia Crăciunului începe deja să ne învăluie pe toți, făcându-ne mai fericiți și mai buni. Această sărbătoare e plină de spiritualitate, de căldură, de sentimente plăcute.

Cei mai fericiţi sunt copiii, care trăiesc magia Crăciunului la intensitate maximă şi se bucură pentru jocurile şi jucăriile găsite sub brad. Cu atât mai important este să le dedicăm lor această sărbătoare magică, introducându-i în spiritul Crăciunului printr-o ținută specială. Astăzi vom vorbi despre ținute de Crăciun pentru fetițe.

Cele mai populare rochițe pentru fetițe

Cele mai populare rochițe sunt cele de culoare roșie sau vișinie, deoarece aceste nuanțe îl evocă pe Moș Crăciun. La mare căutare sunt modelele din catifea, dar mămicile comandă pentru prințesele lor și creații din tull fin și tafta, cu căptușeală de bumbac. Interesul rămâne ridicat și pentru cele albe, deoarece semnifică puritatea, iubirea necondiționată, gingășia și cele mai curate sentimente. Însă, este la alegerea ta dacă vei opta pentru o rochiță albă sau pentru orice altă culoare.

Alege o rochiță în care fetița ta va arăta ca o prințesă, o rochiță delicată și elegantă, perfectă pentru un eveniment atât de special. În rândurile următoare îți prezentăm câteva piese exclusiviste și unice care reflectă delicatețea și dulceața fetițelor care le vor purta.

Descoperă rochițe de poveste, ideale pentru Crăciun

Rena este o alegere minunată. Rochița are gât rotund, mâneci trei sferturi și închidere cu fermoar la spate. Această piesă delicată conține detalii florale brodate din dantelă și inserții din mătase. Este ideală pentru primul Crăciun al micuței tale!

În rochița Rita, fetița ta va fi vedeta petrecerii de Crăciun. Rochița are guler și inserții de catifea.

Anelisse ne amintește de o personalitate regală, datorită broderiei de pe piept, dar și de pe marginea rochiței. Țesătura din catifea și detaliile din bumbac o fac o alegere deosebită pentru Crăciun.

Și rochița Mara reprezintă o opțiune excelentă. Mânecile bufante și gulerul încrețit îi vor permite prințesei tale să strălucească de Sărbători.

Transformă fiecare moment într-unul magic. Colecția Elery Christmas ‘21 este disponibilă acum online! Descoperă rochița ideală pentru un Crăciun de poveste alături de prințesa ta!

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai ciudate încălțări purtate de vedete

realitatea

Primele nume care vor cânta la Neversea 2022

Andreea Damian

De ce mușcăturile de țânțar te mănâncă

Andreea Damian

Ce purtăm în sezonul rece 2013 – 2014?

Prințesa părăsește familia regală să se mărite cu un om de rând

Andreea Damian

Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale

realitatea

Scrie un comentariu