Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Cum să reaplici protecția solară fără să-ți strici machiajul

Aplicarea de protecție solară pe față în fiecare zi este un obicei necesar vara, dar mulți oameni uită că reaplicarea pe tot parcursul zilei este la fel de esențială. Cu toate acestea, femeile care se machiază zilnic se confruntă adesea cu următoarea întrebare: ar trebui să ma demachiez și să îmi spăl fața înainte de a aplica din nou protecția solară?

Răspunsul este nu: nu trebuie să vă spălați fața (și să vă refaceți apoi machiajul) pentru a aplica din nou protecție solară. În zilele noastre, există mai multe opțiuni pentru a facilita acest pas în viața de zi cu zi. Unul dintre ele este să optezi pentru protecție solară colorată, care, pe lângă standardizarea machiajului deja făcut, îți poate fixa machiajul.

Există, de asemenea, pudre compacte cu SPF, care ajută la controlul sebumului sporind în același timp protecția solară. Cu toate acestea, este important să vă amintiți să îndepărtați cu atenție orice straturi de produs aplicate pe tot parcursul zilei la întoarcerea acasă.

Cum se aplică din nou protecție solară peste machiaj?

Pasul 1: Folosiți o cremă de protecție solară nuanțată pe toată fața, răspândind bine produsul pe lateral și, de asemenea, pe gât, cu o atenție specială la nivelul ochilor.

Pasul 2: dacă este necesar, aplicați puțină pudră cu SPF în zona T (cu puțină roșeață pe obraji pentru a da mai multă dimensiune feței).

Pasul 3: În cele din urmă, dacă pielea ta este grasă, la mijlocul zilei, fața va fi probabil prea strălucitoare în zona „T”. Pentru a rezolva această problemă, puteți utiliza un spray conceput pentru a vă controla sebumul.

ARTICOLE SIMILARE

Cupluri celebre ale anului 2017

realitatea

Vă mai amintiți de Selena – ex Candy? Ce face acum în Anglia

Tabu Tabu

Zodiile care fug de căsătorie. Pur și simplu nu se văd legate pe viață!

Andreea Damian

Selly și iubita lui, experiențe incredibile în Dubai

Tabu Tabu

Răzvan Fodor, reacție incredibilă după ce Enel și-a anunțat plecarea din România

Andreea Damian

De Valentine’s Day fii romantica!

realitatea

Scrie un comentariu