Tabu
BEAUTYSlider

Cum să reaplici protecția solară fără să-ți strici machiajul

Aplicarea de protecție solară pe față în fiecare zi este un obicei necesar vara, dar mulți oameni uită că reaplicarea pe tot parcursul zilei este la fel de esențială. Cu toate acestea, femeile care se machiază zilnic se confruntă adesea cu următoarea întrebare: ar trebui să ma demachiez și să îmi spăl fața înainte de a aplica din nou protecția solară?

Răspunsul este nu: nu trebuie să vă spălați fața (și să vă refaceți apoi machiajul) pentru a aplica din nou protecție solară. În zilele noastre, există mai multe opțiuni pentru a facilita acest pas în viața de zi cu zi. Unul dintre ele este să optezi pentru protecție solară colorată, care, pe lângă standardizarea machiajului deja făcut, îți poate fixa machiajul.

Există, de asemenea, pudre compacte cu SPF, care ajută la controlul sebumului sporind în același timp protecția solară. Cu toate acestea, este important să vă amintiți să îndepărtați cu atenție orice straturi de produs aplicate pe tot parcursul zilei la întoarcerea acasă.

Cum se aplică din nou protecție solară peste machiaj?

Pasul 1: Folosiți o cremă de protecție solară nuanțată pe toată fața, răspândind bine produsul pe lateral și, de asemenea, pe gât, cu o atenție specială la nivelul ochilor.

Pasul 2: dacă este necesar, aplicați puțină pudră cu SPF în zona T (cu puțină roșeață pe obraji pentru a da mai multă dimensiune feței).

Pasul 3: În cele din urmă, dacă pielea ta este grasă, la mijlocul zilei, fața va fi probabil prea strălucitoare în zona „T”. Pentru a rezolva această problemă, puteți utiliza un spray conceput pentru a vă controla sebumul.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie e o mamă singură. Cum se descurcă de fapt fără Brad Pitt

Andreea Damian

În Photoshop este SUPERBĂ, însă ce ASCUNDE Andra sub MACHIAJ

Mircea Baniciu și Nicu Covaci au cântat, din nou, pe aceeași scenă VIDEO

Andreea Damian

Jennifer Lopez își lansează o linie de cosmetice

Andreea Damian

Un câine super deștept își cumpără fursecuri cu o nouă formă de bani – frunzele

realitatea

Nivea, caritatea, diamantele și criza

realitatea

Scrie un comentariu