Tabu
Image default
FASHIONPEOPLEShopSlider

Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day

Rihanna e gata de Valentine’s Day. Vedeta a pozat pentru noua ei colecție Savage X Fenty și a publicat imaginile pe contul de Instagram.

Vedeta din Barbados, în vârstă de 31 de ani, continuă să ne ofere totul, cu excepția unui album, desigur. Asta pentru că Rihanna nu a mai lansat un material discografic din 2016. Rihanna a anunțat săptămâna trecută prima colaborare de designer și colecția capsulă de Valentine’s Day. De atunci, aceasta nu încetează să pună pe jar fanii de pe Instagram cu fotografii provocatoare în lenjerie intimă.

 

View this post on Instagram

 

The @savagexfenty Valentine collection designed by @adamselman available now on savageX.com

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Fanii se vor putea bucura de colecția Adam Selman for Savage X Fenty până în aprilie 2020.

„Nu mi-aș fi putut imagina să lucrez cu altcineva pentru prima colaborare de designer a Savage X Fenty decât cu Adam [Selman]”, a spus Rihanna „Adam este tot ceea ce reprezintă brandul – fun, jucăuș, sexy”, a continuat ea.

La rândul său, Selman a declarat: „Lenjeria intimă este ceva ce mi-am dorit întotdeauna să creez. Multe dintre colecțiile mele au fost influențate și inspirate de detalii și materiale de lenjerie intimă, așa că am reacționat imediat când Rihanna m-a contactat să lucrăm împreună pentru Savage X Fenty. Să fac design pentru piese vestimentare sexy, care îți dau putere și încredere, este filisofia după care mă ghidez și este ceea ce ne-a legat mereu pe mine și pe Rihanna”.

Rihanna îți tachinează așadar fanii, care așteaptă cu sufletul la gură lansarea celui de-al nouălea album, cu un pictorial realizat special pentru noua colecție.

RiRi are de circa 3 ani o relație cu miliardarul Hassan Jameel, despre care vorbește însă foarte puțin. A dezvăluit totuși pentru revista Vogue, în octombrie, că „Da, mă întâlnesc cu cineva. Sunt într-adevăr într-o relație exclusivă de ceva timp și merge foarte bine, așa că sunt fericită.”

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a născut un băiețel. Motivul pentru care micuțul nu va fi prinț

Andreea Damian

Vintage Chic la Teatrul Mic

realitatea

Pericolul pe care îl ascund scaunele de mașină

Andreea Damian

Top cinci destinatii in care vei simti ce-i adrenalina!

realitatea

De ce Amelia Windsor și Kitty Spencer poartă titlul de lady în loc de prințesă sau ducesă

Andreea Damian

Minunata lume nouă din 1984. Un nou documentar pe ArteTV

Ciocîrlan

Scrie un comentariu