Home > Lifestyle > De ce prințesa Diana era geloasă pe dădaca lui William

De ce prințesa Diana era geloasă pe dădaca lui William

diana

Prințesa Diana era o mamă fantastică. Iar fiii săi, prinții William și Harry nu au încetat niciodată să-și laude părintele. Cei doi frați vorbesc cu emoție despre mama lor de fiecare dată când acordă un interviu. Există însă atâtea detalii intime din viața celei care le-a dat viață, care ies la iveală chiar și după 21 de ani de la moartea ei.

Iar un nou documentar pe Amazon Prime – „Serving the Royals: Inside the Firm” – a dezvăluit că prințesa Diana era geloasă pe bona fiului ei cel mare, William, astăzi în vârstă de 37 de ani.

Prințesa Diana i-a oferit mai multă iubire și atenție lui Harry

Jurnalista Katie Nicholl de la Vanity Fair Royal susține că Lady Di ar fi fost convinsă să o angajeze pe Barbara Barnes la presiunile familiei. Iar de ceea ce îi era mai frică nu a scăpat! Micuțul William a început să-și îndrăgească dădaca, fapt ce a început să nască invidie în sufletul mamei sale.

Relația lor apropiată o făcea geloasă pe prințesa Diana. „(Diana) era destul de geloasă pe bone și pe relațiile lor cu copiii ei”, a mărturisit Katie Nicholl în documentar. Când prințul William a împlinit patru ani în 1986, prințesa Diana a concediat-o pe Barbara Barnes.

Spre supărarea ei, prințul Charles a angajat o altă bonă după divorțul lor din 1996. Este vorba despre Tiggy Legge-Bourke, care cu timpul a devenit o persoană importantă în viața băiatului, mai ales după moartea tragică a mamei lui.

În 2011, prințul William a invitat-o pe prima lui bonă Barbara Barnes la nunta sa cu Kate Middleton, incluzând-o pe lista sa personală de invitați.

 

 

Articole asemanatoare
Kitty Spencer
Nepoata prințesei Diana, Kitty Spencer, e într-o relație cu un bărbat care are de două ori vârsta ei
The Crown
Actrița care o va juca pe prințesa Diana în The Crown i-a cucerit imediat pe directorii de casting
meghan markle
Meghan Markle se joacă cu focul, la fel ca prințesa Diana
sarah ferguson
Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale

Comenteaza acest articol

De ce prințesa Diana era geloasă pe dădaca lui William

by Andreea Damian   1 min
0