Tabu
PEOPLE Slider

De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă iubire și atenție lui Harry

prințesa diana

Este evident că dintre nepoții reginei Elisabeta a II-a William și Harry se bucură de mai multă atenție din partea presei. Se pare însă că a existat și o diferență de tratament între cei doi frați chiar din partea mamei. Dezvăluirea a fost făcută recent de o prietenă de-a prințesei Diana. Aceasta i-a spus unei prietene că a „trebuit” să-i ofere mai multă dragoste şi atenţie mezinului ei, prinţul Harry (astăzi în vârstă de 34 de ani), decât fiului cel mare, prinţul William (astăzi în vârstă de 36 de ani).

Lady Di a motivat că a luat această decizie pentru că ştia că William va deveni rege într-o zi, în timp ce Harry nu avea şanse reale de a urca pe tron. Prinţul William este al doilea în linia de succesiune pentru tronul Marii Britanii, după tatăl lui, prinţul Charles (69 de ani).

După ce s-a născut fiul fratelui său, prințul Louis, prinţul Harry a căzut pe poziția a șasea în linia de succesiune la tron. Potrivit expertului regal Richard Kay, Prințesa Diana a recunoscut că, deși ea și prințul Charles doreau să-și trateze copiii la fel, în cele din urmă „i-a tarătat mai multă dragoste și atenție în Harry”, potrivit Daily Mail.

„A trebuit s-o fac. Charles și cu mine am muncit atât de mult pentru a ne asigura că ambii băieți primesc aceeași atenție și aceeași iubire, dar alții din familie păreau să se concentreze asupra lui William”, ar fi mărturisit Prințesa Diana, când trăia. Deși Kay nu a dezvăluit cine erau „ceilalți”, se pare că însăși regina Elisabeta a II-a îl prefera pe William dintre nepoții săi. „Harry se plângea că ori de câte ori el și William își vizitau bunica la Clarence House, William era mereu pe lângă ea. <<Nu este corect>>, i-ar fi spus Harry mamei lui”, a mai spus expertul.

Atât William cât și Harry și-au adorat regretata lor mamă și de când a murit, cei doi au vorbit deseori despre dragostea necondiționată pe care aceasta le-a oferit-o. „Ea va fi întotdeauna amintită pentru munca ei uimitoare, dar în spatele strălucirii sale, pentru noi ea a fost pur și simplu cea mai bună mamă din lume”, mărturisea prințul Harry la comemorarea a 10 ani de la decesul mamei sale, în 2007.

ARTICOLE SIMILARE

Insulele italiene devin locuri de „pelerinaj sexual”

Andreea Damian

Gal Gadot, în rolul unei eroine poloneze care a salvat mii de copii evrei în timpul Holocaustului

Andreea Damian

Ce promisiune făcută la 40 de ani și-a ținut Anca Țurcașiu în 2020

Tabu Tabu

Uleiurile coreene esențiale pentru un ten luminos

Andreea Damian

Miley Cyrus refuză să aibă copii până nu se rezolvă problemele climatice

Andreea Damian

Adidași buni de aruncat la gunoi, vânduți de Gucci la un preț „nesimțit” de mare

Andreea Damian

Scrie un comentariu