Tabu
HEALTHSlider

Dieta: Programul “5 pe zi”

Acesta dieta este foarte usor de respectat, pentru ca nu propune renuntarea sau eliminarea unei mese, ci doar o mai atenta selectie a ingredientelor si o repartizare a lor in 5 mese (3 principale si 2 gustari) pe parcursul unei zile.

Luni:

Micul dejun: 100g cereale cu 200ml lapte si 1 lingurita miere

Gustare: un ardei crud cu 100g branza dulce de vaci

Pranzul: 200g legume fierte cu 100g orez fiert

Gustare: 1 fruct (para, mar) cu 100g cascaval

Cina: 200g file de peste la gratar sau la cuptor cu 150g salata de telina.

Marti:

Micul dejun: o felie de paine neagra cu unt, o felie de sunca, 4 felii de castravete

Gustare: 1 rosie cu 100g telemea desarata

Pranzul: 200g piept de pui la cuptor cu 100g salata de varza proaspata

Gustare: 1 mar

Cina: 2 cartofi copti cu 200g salata verde, ceapa si 1 lingurita ulei de masline.

Miercuri:

Micul dejun: doua felii de paine integrala, 1 ou fiert, 1 lingurita unt, 1 rosie

Gustare: 50g alune neprajite, 1 morcov crud ras

Pranzul: 150g ficat prajit cu 1 mar si 1 ceapa

Gustare: 200ml suc de rosii

Cina: 250g conopida fiarta, 50g cascaval, 1 felie de paine graham.

Joi:

Micul dejun: 150g branza de vaci, 1 banana, 50g nuci

Gustare: 2 mere, 100ml iaurt

Pranzul: 250g cartofi natur, salata de varza, 150g carne fiarta

Gustare: doua rosii cu 1 felie de telemea desarata

Cina: 200g peste fript, salata verde cu patrunjel si sos vinegreta.

Vineri:

Micul dejun: doua felii de paine prajita, 2 linguri dulceata, 200ml ceai de menta

Gustare: 100g cirese, 100ml iaurt

Pranzul: peste prajit cu garniture de spanac

Gustare: 1 banana

Cina: salata de fasole verde cu rosii si usturoi.

Sambata:

Micul dejun: omleta din 2 oua cu verdeata, un corn, un mar

Gustare: 100g branza de vaci cu 50ml smantana si 50g miez de nuca

Pranzul: 250g iahnie de fasole cu salata de varza proaspata

Gustare: 50g prajitura cu mere

Cina: 250g salata de varza acra cu mere rase, 1 lingurita de ulei de masline.

Duminica:

Micul dejun: 100g fulgi de cereal cu 150ml kefir

Gustare: 1 salata verde stropita cu 1 lingurita de ulei de masline si 1 lingura de zeama de lamaie

Pranzul: 200 ml supa-crema de rosii, 200g peste (fript sau prajit), 1 para

Gustare: 150g salata de fructe de sezon

Cina: 250g legume diverse (telina, ardei, gulie, morcovi) coapte cu 50g maioneza cu usturoi.

Afla cum poti impaca dieta cu dulciurile: http://www.tabu.ro/mici-bucurii-cu-cipi-stevia-zero-calorii/

Vezi si:

http://www.tabu.ro/dieta-pe-puncte/

http://www.tabu.ro/7sfaturi-pentru-o-viata-sanatoasa/

ARTICOLE SIMILARE

Clipe de groază pentru Ana Baniciu în bombardamentul din Israel. Artista face dezvăluiri incredibile

Andreea Damian

Ce boli se pot dezvolta din lipsa odihnei

Andreea Damian

SELECȚIUNI DIN PROGRAMELE OPERETA LOUNGE SE VOR PUTEA VIZIONA ONLINE ÎN SERILE DE JOI

Tabu Tabu

4 coafuri ideale pentru vreme ploioasă

Andreea Damian

Arta cere timp. Muzeul Ceasului din Ploiești, unic în Europa de Est

Ciocîrlan

Al șaselea copil pentru Raluca ex-Angels?

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu