Home > Agenda > Drake cântă despre pericolele schimbărilor climatice, dar își ia avion de 185 mil. $

Drake cântă despre pericolele schimbărilor climatice, dar își ia avion de 185 mil. $

Drake

Drake este mândrul proprietar al unui avion – un uriaş Boeing 767 cargo – pe care l-a botezat Air Drake. Rapperul în vârstă de 32 ani a făcut prezentarea noii sale achiziţii, vineri, pe Instagram.

Artistul canadian a postat un clip video în care le prezintă fanilor interiorul luxos și elegant al aeronavei de 185 de milioane de dolari. „Nu este închiriat, nici de închiriat, nu are alt proprietar”, a spus el cu mândrie. În filmarea postată de artist, Drake îl felicită pe CEO-ul companiei CargoJet, Ajay Virmani, spunând că el este omul care a făcut totul posibil. Anunţul noii investiţii a venit în acelaşi timp în care Cargojet Inc.a anunţat un parteneriat cu rapperul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

„Suntem foarte încântați să colaborăm cu Drake care este ambasadorul nostru și să îl ajutăm cu nevoile și cerințele sale logistice. Am avut o relație lungă cu el și acest parteneriat a fost benefic pentru ambele părți. , a declarat Virmani.

Potrivit revistei Airways, avionul de lux costă aproximativ 185 milioane de dolari, dar prețul nu include, bineînțeles, și cheltuielile de personalizare. Drake și-a pus pe avion simbolul bufniței sale OVO (inițialele provin de la numele companiei sale October’s Very Own și ale studioului său de înregistrări) și numele Air Drake.

Noua achiziție zburătoare este în contradicție însă cu ceea ce cânta solistul la un moment dat în piesa Heat of the Moment. Chiar dacă piesa se referea la relația sa cu o femeie, Drake a abordat criza schimbărilor climatice, în special topirea ghețarilor.

Drake este un actor şi cântăreţ canadiano-american, sprijinit la începuturile carierei sale muzicale de rapperul Lil Wayne. Autor a două albume de studio bine primite de criticii muzicali şi de public – „Thank Me Late” (2009) şi „Take Care” (2011) – şi a multor colaborări cu alţi muzicieni de succes, precum Lil Wayne, Alicia Keys, Rihanna şi Nicki Minaj, Drake este singurul muzician, în afară de 50 Cent, ale cărui piese au ocupat, simultan, primele trei poziţii în topul Billboard Rap Songs.

Articole asemanatoare
cafea
Cafeaua va deveni produs de lux din cauza schimbărilor climatice
bebelușii
O companie aeriană ne încurajează să fim mai puțin toleranți cu bebelușii care călătoresc pe avion
flight shame
Flight Shame, mișcarea care te face să te simți vinovat că zbori cu avionul
Greta Thunberg
Efectul Greta Thunberg a dus la dublarea numărului de cărţi vândute despre mediu pentru copii

Comenteaza acest articol

Drake cântă despre pericolele schimbărilor climatice, dar își ia avion de 185 mil. $

by Andreea Damian   1 min
0