Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Drake cântă despre pericolele schimbărilor climatice, dar își ia avion de 185 mil. $

Drake este mândrul proprietar al unui avion – un uriaş Boeing 767 cargo – pe care l-a botezat Air Drake. Rapperul în vârstă de 32 ani a făcut prezentarea noii sale achiziţii, vineri, pe Instagram.

Artistul canadian a postat un clip video în care le prezintă fanilor interiorul luxos și elegant al aeronavei de 185 de milioane de dolari. „Nu este închiriat, nici de închiriat, nu are alt proprietar”, a spus el cu mândrie. În filmarea postată de artist, Drake îl felicită pe CEO-ul companiei CargoJet, Ajay Virmani, spunând că el este omul care a făcut totul posibil. Anunţul noii investiţii a venit în acelaşi timp în care Cargojet Inc.a anunţat un parteneriat cu rapperul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

„Suntem foarte încântați să colaborăm cu Drake care este ambasadorul nostru și să îl ajutăm cu nevoile și cerințele sale logistice. Am avut o relație lungă cu el și acest parteneriat a fost benefic pentru ambele părți. , a declarat Virmani.

Potrivit revistei Airways, avionul de lux costă aproximativ 185 milioane de dolari, dar prețul nu include, bineînțeles, și cheltuielile de personalizare. Drake și-a pus pe avion simbolul bufniței sale OVO (inițialele provin de la numele companiei sale October’s Very Own și ale studioului său de înregistrări) și numele Air Drake.

Noua achiziție zburătoare este în contradicție însă cu ceea ce cânta solistul la un moment dat în piesa Heat of the Moment. Chiar dacă piesa se referea la relația sa cu o femeie, Drake a abordat criza schimbărilor climatice, în special topirea ghețarilor.

Drake este un actor şi cântăreţ canadiano-american, sprijinit la începuturile carierei sale muzicale de rapperul Lil Wayne. Autor a două albume de studio bine primite de criticii muzicali şi de public – „Thank Me Late” (2009) şi „Take Care” (2011) – şi a multor colaborări cu alţi muzicieni de succes, precum Lil Wayne, Alicia Keys, Rihanna şi Nicki Minaj, Drake este singurul muzician, în afară de 50 Cent, ale cărui piese au ocupat, simultan, primele trei poziţii în topul Billboard Rap Songs.

ARTICOLE SIMILARE

Ziua Internațională a Cărții | Noaptea Cărților Deschise în România

Ciocîrlan

Celebritati nascute pe 19 iunie!

realitatea

MOMENTE DE NEUITAT PE COVORUL ROSU AL ROMANIAN MUSIC AWARDS 2014

Playlist pentru zile ploioase: cele mai frumoase melodii pentru a combate depresia de toamnă

Andreea Damian

Top 7 obiceiuri ciudate de nunta

realitatea

Șapte din zece adulți consideră că partenerul îi ignoră în mod intenționat

realitatea

Scrie un comentariu