Tabu
BEAUTY

Drew Barrymore a dezvăluit remediul natural care a scăpat-o de roșeața feței

Drew Barrymore a recunoscut în nenumărate rânduri că e pasionată de frumusețe și produse cosmetice. De altfel, actrița americană și-a lansat în urmă cu 5 ani o linie de produse de make-up, Flower Beauty, care se concentrează pe produse de lux, dar accesibile. De atunci, Drew împărtășește în mod regulat sfaturi și trucuri de beauty pe contul ei de Instagram.

Săptămâna trecută, eroina din „Îngerii lui Charlie” a folosit platforma social media pentru a găzdui #beautyjunkieweek, unde a împărtășit produsele și remediile sale preferate. O postare a atras în mod special atenția admiratorilor. Drew Barrymore, în vârstă de 43 de ani, susține că s-a vindecat de cuperoză (n.r. roșeața feței) cu gel de aloe vera.

„Știu că acest lucru pare ciudat, dar am avut un fel de mușcătură pe obraz sau o roșeață urâtă pe față”, a scris actrița într-o postare. A mai folosit aloe vera în tratamente cosmetice pentru ten, însă rezultatul n-a fost același ca acum. Aceasta a explicat că a lăsat o bucată de pulpă de aloe vera pe mușcătură timp de trei până la patru ore. În acest timp pulpa a devenit roșie, iar pata de pe obraz a dispărut. Drew Barrymore susține că de fapt planta a scos roșeața de pe față a dispărut în două zile. A mai încercat creme de albire, însă niciuna nu a lucrat la fel de eficient ca pulpa de aloe vera.

View this post on Instagram

#beautyjunkieweek part three Don’t get grossed out, because i know it is, but it turned into this when it came off my face. And I am not kidding you, my red mark on my face was NOTICEABLY lighter. And I did it again the next day, with a much milder impact. But in two day it’s was gone. I had even tried bleaching creams, and noting was getting the red spot off my face until this natural remedy. Aloe Vera live plant meat worked to extract the red. Anyway, I keep an aloe plant in my apt in nyc when I don’t have the luxury of finding it in the earth. It’s Also amazing for cuts, scrapes and especially burns. It’s a must have to have around. In any form. Thank you aloe Vera. You continue to amaze me with your beauty and beauty secrets. @flowerbeauty @walmart @ultabeauty #thingsthatactuallywork

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Dendy Engelman, un dermatolog de la Centrul de Dermatologie și Chirurgie Cosmetică din New York, care a confirmat că pulpa de aloe vera ajută la ameliorarea iritației, dar nu așa cum crede Drew. „Nu aș folosi cuvântul <<aspirat>> pentru a descrie ce s-a întâmplat cu iritația pe față. Aloe vera are tendința de a deveni roșie când se oxidează”, a spus actrița, înainte de a adăuga că aloe vera este un remediu excelent și pentru mușcăturile de insecte.

Drew Barrymore a împărtășit pe Instagram mai multe imagini în care dezvăluie care sunt produsele cosmetice pe care le folosește, iar fanii au fost surprinși să îi vadă colecția impresionantă. „Sunt <<a beauty junkie>>. O iubitoare a tuturor lucrurilor frumoase”, se arată în textul pe care Drew Barrymore l-a postat pe Instagram la fotografia în care pot fi admirate produsele cosmetice pe care actrița le deține și le folosește.

Aloe vera, beneficii pentru ten. Egiptenii au numit-o „planta imortalității”

 

ARTICOLE SIMILARE

Beauty trend: inserțiii de gropițe în obraji

realitatea

Cum sa alungi stresul in sezonul rece

Wella Professionals înseamnă fashion

realitatea

Preview: Tendințe în machiaj și produse must-have pentru toamnă-iarnă ’13-’14

Studiu: Femeile cu implanturi mamare au o viata sexuala mai buna

Margherita de la Clejani a ajuns piele si os: “Nici marimea S nu imi mai e buna”

Scrie un comentariu