Tabu
Image default
BEAUTY

Dry January | Tendința care va face minuni pe pielea ta

Această provocare de după vacanță de a nu bea nicio picătură de alcool pe tot parcursul lunii ianuarie ar avea efecte benefice asupra sănătății tale și rezultate spectaculoase asupra pielii tale!

Te-au săturat de șampanie, cocktailuri și vin roșu, rosé sau alb în timpul anului, mai ales în perioada sărbătorilor? Ce se întâmplă dacă ai face o detoxifiere în prima lună a anului 2022? Nu vei fi singura, a devenit chiar o tendință în întreaga lume: zero băuturi alcoolice în luna ianuarie. Și vei vedea că beneficiile te vor motiva!

Știam deja că alcoolul dăunează cel mai mult pielii, dar în realitate toate au un efect devastator asupra epidermei, greu de descompus. Într-adevăr, alcoolul acționează direct asupra vaselor de sânge și provoacă roșeață precum și un dezechilibru al tensiunii arteriale. Dilatarea vaselor poate duce chiar la apariția venelor varicoase și la umflarea feței și a corpului.

Consumul de băuturi alcoolice provoacă deshidratare generală: de aici această dorință nebună de a bea doi litri de apă când te trezești! Dar brusc, pielea suferă foarte mult: buze uscate, ten tern, linii fine mai vizibile… Și, în sfârșit, lovitura de grație: alcoolul oprește producția naturală de colagen și elasticitatea pielii. Fața se lasă mai repede, iar procesul de îmbătrânire al epidermei este accentuat. Ca să nu mai vorbim de conținutul de zahăr dintr-un simplu pahar… Pe scurt, ești convinsă?

Dry ianuarie este, prin urmare, pe deplin parte dintr-o detoxifiere completă a corpului, care va face o mulțime de bine sănătății și frumuseții tale. Rezultatele le vei vedea foarte repede: după o lună de oprire a alcoolului, vei observa diferența pe pielea ta. Va fi mai limpede, mai strălucitoare și mai plină!

ARTICOLE SIMILARE

Frumuseţea la români – Ce servicii de înfrumuseţare sunt cele mai căutate

Cum să ai un păr lung și mătăsos. Indiencele și-au dezvăluit secretele

Andreea Damian

Atelierul de înfrumusețare Noblezza

realitatea

Gina Pistol își dezvăluie secretele de înfrumusețare / INTERVIU

Șase motive pentru care merită să-ți faci saună facială cel puțin o dată pe săptămână

Andreea Damian

Claudia Schiffer a pozat goală pentru Vogue, la 48 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu