Tabu
FASHIONPEOPLESlider

Dua Lipa demonstrează că hamurile arată cool și pe o femeie

În ultimul an, cei mai îndrăzneți bărbați de la Hollywood au apărut pe covorul roșu „înhămați”. Tendința, inspirată din practicile S&M (sadomasochism), a luat naștere la Globurile de Aur din 2019.

Actorul Timothée Chalamet este cel care le-a adus prima oară pe covorul roșu. Starul din Call Me by Your Name le-a purtat peste costumul Louis Vuitton.

Timothée Chalamet
Timothée Chalamet

La scurt timp, celebritățile au riscat și au purtat hamuri peste ținutele lor glamour. Travis Scott, Michael B. Jordan și mulți alții s-au „înhămat” la evenimente importante. Însă, tocmai când s-a crezut că tendința ar putea să dispară, Dua Lipa a adus-o înapoi, dovedind că hamurile dau la fel de bine și la femei.

Artista s-a întrecut în ținute sexy la premiile MTV de la Sevilla, Spania, atât pe covorul roșu, cât și pe scenă. Dua Lipa a purtat unele dintre cele mai provocatoare ținute de la eveniment. După ce și-a vopsit părul blond, luându-și prin surprindere fanii, artista a apărut la Sevilla într-un body extrem de decoltat, care îi acoperea doar puțin sânii, iar partea din spate era extrem de decupată.

Dua Lipa

Dar ținuta de covor roșu a fost la fel de provocatoare: a purtat un top din ham din piele, fixat pe o rochie neagră, lungă. Piesele fac parte din colecția Primăvară 2020 a lui Dion Lee.

Și în noul ei videoclip muzical, la piesa Don’t Start Now, Dua Lipa a purtat un sutien Versace de culoare galbenă, care are foarte multe curelușe. Se pare că hamurile joacă un rol esențial în noul look pe care l-a adoptat de curând.

ARTICOLE SIMILARE

Alina Eremia, mămică?

Andreea Damian

Care sunt cele mai înalte celebrități de la Hollywood

Andreea Damian

Foto de colecție: cum arăta actorul Emilian Oprea în tinerețe

Tabu Tabu

BETON Street Art Festival isi deschide portile pe 24 iunie in Bucuresti

realitatea

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez după moartea actriței

Andreea Damian

Alka o preferă cu ochii închiși – publicitatea a rămas în anii 90

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu