Tabu
Image default
FASHION Slider

E oficial! Show-ul Victoria’s Secret din 2019, anulat

Brandul de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anulat tradiționalul show anual pe care urma să-l organizeze în 2019, din cauza audiențelor scăzute și a criticilor tot mai multe din ultimii ani. Pune astfel capăt unei serii de 23 de ediţii ale acestui aveniment.

Victoria’s Secret Fashion Show reprezintă unul dintre cele mai mari și mai scumpe spectacole de modă care se desfășoară anual într-o metropolă. Lansat în 1995, Victoria’s Secret Fashion Show era evenimentul lunii decembrie, așa cum l-a descris The New York Times. Anual, atrăgea milioane de telespectatori, potrivit BBC.

Potrivit revistei Times, audiența Victoria’s Secret Fashion Show a scăzut cu aproximativ două treimi în cinci ani. Anul trecut, show-ul a a fost urmărit de 3,3 milioane de telespectatori, față de 9,7 milioane de telespectatori în 2013. Scăderea a audiențelor în ultimii ani este cauzată și de declarațiile controversate făcute anul trecut de Ed Razek, directorul departamentului de marketing al companiei mamă Victoria’s Secret. Razek a fost întrebat de publicaţia Vogue dacă vor fi incluşi în show transsexuali.

„Nu. Nu cred că ar trebui să facem asta. De ce nu? Pentru că show-ul este o fantezie. Este un produs de divertisment special de 42 de minute”, a declarat Razek. El a mai spus că nici modele supraponderale nu vor fi incluse în acest show în viitor, pentru că „nimeni nu a părut interesat de aşa ceva” în 2000, când s-a încercat acest lucru.

Anul trecut a atras critici că este un eveniment sexist, învechit și că nu avea diversitate. Retailerul de modă L Brands care deține brandul Victoria’s Secret crede că este important să-și schimbe strategia de marketing.

Spectacolul anual de modă aduna pe podium unele dintre cele mai frumoase femei din lume, îmbrăcate în lenjerii intime sofisticate. Pentru multe supermodele – printre care Tyra Banks, Heidi Klum și Miranda Kerr – Victoria’s Secret Fashion Show a fost un punct de reper în carieră.

Se pare că schimbările de atitudine au afectat vânzările. Victoria’s Secret a raportat pierderi de 252 milioane de dolari în trimestrul 3 al acestui an.

ARTICOLE SIMILARE

Bradley Cooper și Irina Shayk au hotărât cu cine rămâne fetița lor

Andreea Damian

Decizie istorică în Germania. Sinuciderea asistată a devenit legală

Andreea Damian

Vivienne Westwood militeaza in campania pentru accesorii

realitatea

Street fashion: Vera

realitatea

Ce pasiune secretă are Sorana ex ASIA și în ce ținute sexy o practică

Tabu Tabu

Lady Gaga, subiect de curs la o universitate din America

realitatea

Scrie un comentariu