Home > Fashion > E oficial! Show-ul Victoria’s Secret din 2019, anulat

E oficial! Show-ul Victoria’s Secret din 2019, anulat

Victoria's Secret

Brandul de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anulat tradiționalul show anual pe care urma să-l organizeze în 2019, din cauza audiențelor scăzute și a criticilor tot mai multe din ultimii ani. Pune astfel capăt unei serii de 23 de ediţii ale acestui aveniment.

Victoria’s Secret Fashion Show reprezintă unul dintre cele mai mari și mai scumpe spectacole de modă care se desfășoară anual într-o metropolă. Lansat în 1995, Victoria’s Secret Fashion Show era evenimentul lunii decembrie, așa cum l-a descris The New York Times. Anual, atrăgea milioane de telespectatori, potrivit BBC.

Potrivit revistei Times, audiența Victoria’s Secret Fashion Show a scăzut cu aproximativ două treimi în cinci ani. Anul trecut, show-ul a a fost urmărit de 3,3 milioane de telespectatori, față de 9,7 milioane de telespectatori în 2013. Scăderea a audiențelor în ultimii ani este cauzată și de declarațiile controversate făcute anul trecut de Ed Razek, directorul departamentului de marketing al companiei mamă Victoria’s Secret. Razek a fost întrebat de publicaţia Vogue dacă vor fi incluşi în show transsexuali.

„Nu. Nu cred că ar trebui să facem asta. De ce nu? Pentru că show-ul este o fantezie. Este un produs de divertisment special de 42 de minute”, a declarat Razek. El a mai spus că nici modele supraponderale nu vor fi incluse în acest show în viitor, pentru că „nimeni nu a părut interesat de aşa ceva” în 2000, când s-a încercat acest lucru.

Anul trecut a atras critici că este un eveniment sexist, învechit și că nu avea diversitate. Retailerul de modă L Brands care deține brandul Victoria’s Secret crede că este important să-și schimbe strategia de marketing.

Spectacolul anual de modă aduna pe podium unele dintre cele mai frumoase femei din lume, îmbrăcate în lenjerii intime sofisticate. Pentru multe supermodele – printre care Tyra Banks, Heidi Klum și Miranda Kerr – Victoria’s Secret Fashion Show a fost un punct de reper în carieră.

Se pare că schimbările de atitudine au afectat vânzările. Victoria’s Secret a raportat pierderi de 252 milioane de dolari în trimestrul 3 al acestui an.

Articole asemanatoare
Victoria’s Secret
Victoria’s Secret, o nouă lovitură după vânzarea eşuată în jumătate de miliard de dolari
Victoria’s Secret
Un fost îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani
Victoria’s Secret
Victoria’s Secret angajează primul model transgender
Victoria's Secret
Organizatorii show-ului Victoria’s Secret au luat o decizie care va afecta milioane de fani

Comenteaza acest articol

E oficial! Show-ul Victoria’s Secret din 2019, anulat

by Andreea Damian   1 min
0