Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Ed Sheeran a făcut anunțul care i-a întristat pe fani

Ed Sheeran a anunțat că ia o pauză mai mare de la muzică, pentru a petrece mai mult timp cu soția sa, Cherry Seaborn, după ce turneul Divide a bătut toate recordurile de încasări. Anunțul a fost făcut la finalul show-ului de luni din Chantry Park, Ipswich, orașul lui natal.

Ed Sheeran s-a aflat în turneu în ultimii doi ani de zile, iar acum vrea să se stea mai mult cu femeia care în decembrie 2018 i-a devenit soție.

„Așa cum probabil știți sau nu, sunt în acest Divide Tour de aproape doi ani de zile. Astăzi este ultima zi. Este un sentiment dulce-amar. Ador faptul că sunteți aici și că închei totul în Ipswich. Acesta este ultimul meu concert pentru următoarele 18 luni.

Am cântat prin toată lumea de la Glastonbury, pe Wembley, în America, Noua Zeelandă , Australia, Asia, America de Sud- a fost ceva de vis. Mi s-a spus înainte să urc pe această scenă că am reuşit să cânt pentru 9 milioane de oameni. A fost cel mai mare tur al lumii. A fost o zi emoţionantă pentru mulţi oameni aflaţi în spatele scenei. Se simte lucrul acesta.

Se simte într-un mod ciudat ca și când te desparți de prietena ta cu care erai de patru ani de zile. Sună ciudat, dar a fost un turneu lung”, a spus Ed Sheeran în aplauzele fanilor. Mai mult de atât, artistul a spus că acesta a fost ultimul lui concert solo și că atunci când o să se întoarcă o va face alături de o formație.

The Sun notează că artistul ar vrea să-și întemeieze o familie.

Ed Sheeran a stabilit un nou record cu turneul Divide: încasări de 775 milioane de dolari, potrivit Daily Mail. Cântărețul îi depășește astfel pe cei de la U2.Averea sa se ridică la 1 miliard de dolari. Ceea ce Ed Sheeran și echipa sa au reușit, detronându-i pe cei de la U2, reprezintă cea mai mare realizare la nivel mondial în ceea ce privește performance-urile live, spune Ray Waddell de la Oak View Group.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Lili Sandu, fericită la două luni de la naștere

Tabu Tabu

Anonimii migrației, oameni grafice pentru autorități, prinși într-o poveste tristă despre înstrăinare

Dora Constantinovici

Idris Elba va juca personajul negativ în spin-off-ul Fast and Furious

Andreea Damian

Motivul real pentru care Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au reîntâlnit

Tabu Tabu

Sexy-calendarul Putin din 2020 transmite un mesaj subliminal către guvernele lumii

Andreea Damian

Sofia Vergara lansează lenjerie modelatoare pentru plinuțe

Andreea Damian

1 comentariu

Ed Sheeran a făcut anunțul care i-a întristat pe fani - Stiri eZZ 28 August 2019 at 22:16

[…] Ed Sheeran a făcut anunțul care i-a întristat pe fani, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu