Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Emily Blunt va încasa un salariu șocant de mic față de colegul ei de distribuție Dwayne Johnson

emily blunt

Emily Blunt poate fi numită victimă a discriminării de sex pentru că va primi un salariu cu mult mai mic decât colegul ei de distribuție, Dwayne Johnson. Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la TMZ, „The Rock” va fi plătit cu 22 de milioane de dolari pentru rolul din filmul Jungle Cruise, cu 13 milioane de dolari mai mult decât Blunt, care va încasa doar 9 milioane de dolari.

Desigur, e adevărat, dacă eşti un star, eşti foarte bine plătit. Dar există o diferență șocant de mare între salariile celor doi actori, ținând cont că amândoi au rolurile principale în pelicula de aventuri. Această diferență uriașă privind salariul accentuează şi mai tare problema pe care majoritatea actriţelor de la Hollywood o acuză de mai mulți ani și anume că ele ajung, de cele mai multe ori, să primească mai puţini bani decât colegii lor bărbaţi.

Așadar, Johnson, care joacă rolul căpitanului Frank Riverboat, va primi un onorariu cu 50% mai mare decât Blunt, care interpretează rolul savantului Lily Houghton.

Jungle Cruise va avea premiera în iulie 2020 și este produs de Walt Disney Pictures. Pelicula are la bază una din atracțiile majore ale parcului de distracții Disney World.

În 2018, Dwayne Johnson a fost desemnat cel mai bine plătit actor din lume, potrivit topului relizat de prestigioasa revistă Forbes. Actorul american iunie a câștigat în perioada iunie 2017 – iunie 2018 aproximativ 124 milioane de dolari (aproape de două ori mai mult faţă de suma notată de Forbes în 2017).

Pe Dwayne Johnson l-am văzut în filmele Jumanji: Welcome to the Jungle, Moana, The Fate of the Furious și Baywatch. Emily Blunt a făcut niște roluri frumoase în A Quiet Place, The Girl on the Train și Sicario. Din 21 decembrie poate fi văzută în filmul Mary Poppins Returns.

ARTICOLE SIMILARE

Stiai ca in comunism exista taxa pentru celibat?

realitatea

Blake Lively a slăbit 27 de kilograme într-un timp record. Dieta, încercată de un actor român

Andreea Damian

O plajă din Italia introduce taxă de intrare pentru a reduce supraaglomerația

Andreea Damian

Cum să profiți de stresul pozitiv la locul de muncă

Andreea Damian

Romeo Visca a venit de la Londra pentru un nou proiect în România

Tabu Tabu

Ştiaţi care sunt cauzele atacului cerebral?

realitatea

1 comentariu

Dwayne Johnson, lovitură grea pentru Emily Blunt – RO-Stiri.com 2 January 2019 at 9:10

[…] Dwayne Johnson, lovitură grea pentru Emily Blunt, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu