Tabu
Image default
FASHIONSlider

Emma Răducanu a dat o adevărată lovitură de imagine

Succesul de la US Open i-a adus Emmei Răducanu și primul mare contract: sportiva a devenit noul ambasador al celebrului brand de bijuterii Tiffany & Co.

Noua regină a tenisului feminin se alătură familiei Tiffany alături de Tracee Ellis Ross, Anya Taylor-Joy și Beyoncé și Jay-Z. Anunțul a fost făcut în momentul în care Emma Răducanu s-a alăturat editorului-șef al British Vogue, Edward Enninful, și vicepreședintelui executiv Tiffany pentru produse și comunicații, Alexandre Arnault, ca invitat la cea de-a patra ediție britanică Vogue X Tiffany Fashion & Film eveniment. Sportiva, care a spus că este „incredibil de entuziasmată” de acest nou rol, a purtat piese Tiffany pe teren de-a lungul cursei sale la US Open.

„Este un brand atât de iconic și cu care m-am simțit conectată de ceva timp”, spune Răducanu pentru British Vogue. „Am purtat inelul, brățara, cerceii și colierul pe toată durata turneului [US Open]. Aceste piese vor fi întotdeauna foarte speciale pentru mine.”

De asemenea, și-a accesorizat look-ul Chanel cu piese Tiffany pentru a participa la Gala Met 2021, unde s-a alăturat celebrităților, precum Kristen Stewart, Margaret Qualley și Lily-Rose Depp. La Londra, unde a revenit după perioada de basm de la New York, Emma a purtat-o ​​din nou bijuterii Tiffany pentru a se alătura lui Kate Moss, Naomi Campbell și Idris Elba la cina sclipitoare la hotelul nou deschis The Londoner. Pentru această stea în creștere, viitorul arată la fel de strălucitor ca cerceii ei cu diamante.

ARTICOLE SIMILARE

De ce cuplurile aleg sa conceapa copii la varste tot mai inaintate?

realitatea

Lara Stone in Vogue UK de noiembrie

realitatea

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Andreea Damian

Cea mai veche rețetă culinară din lume a fost descifrată – are 4000 de ani

realitatea

Stăpânii de pisici transmit trăsăturile de personalitate animalelor de companie

Andreea Damian

Puloverul cu penisuri de la Agent Provocateur

realitatea

Scrie un comentariu