Tabu
Image default
FASHION Slider

Emma Răducanu a dat o adevărată lovitură de imagine

Succesul de la US Open i-a adus Emmei Răducanu și primul mare contract: sportiva a devenit noul ambasador al celebrului brand de bijuterii Tiffany & Co.

Noua regină a tenisului feminin se alătură familiei Tiffany alături de Tracee Ellis Ross, Anya Taylor-Joy și Beyoncé și Jay-Z. Anunțul a fost făcut în momentul în care Emma Răducanu s-a alăturat editorului-șef al British Vogue, Edward Enninful, și vicepreședintelui executiv Tiffany pentru produse și comunicații, Alexandre Arnault, ca invitat la cea de-a patra ediție britanică Vogue X Tiffany Fashion & Film eveniment. Sportiva, care a spus că este „incredibil de entuziasmată” de acest nou rol, a purtat piese Tiffany pe teren de-a lungul cursei sale la US Open.

„Este un brand atât de iconic și cu care m-am simțit conectată de ceva timp”, spune Răducanu pentru British Vogue. „Am purtat inelul, brățara, cerceii și colierul pe toată durata turneului [US Open]. Aceste piese vor fi întotdeauna foarte speciale pentru mine.”

De asemenea, și-a accesorizat look-ul Chanel cu piese Tiffany pentru a participa la Gala Met 2021, unde s-a alăturat celebrităților, precum Kristen Stewart, Margaret Qualley și Lily-Rose Depp. La Londra, unde a revenit după perioada de basm de la New York, Emma a purtat-o ​​din nou bijuterii Tiffany pentru a se alătura lui Kate Moss, Naomi Campbell și Idris Elba la cina sclipitoare la hotelul nou deschis The Londoner. Pentru această stea în creștere, viitorul arată la fel de strălucitor ca cerceii ei cu diamante.

ARTICOLE SIMILARE

Mariah Carey și dependența de alcool. Fostul ei manager rupe tăcerea

Andreea Damian

Majda a ajuns la cuțit! Ce a pățit vedeta

Tabu Tabu

Alessandra Ambrosio, însărcinată pe podium – GALERIE FOTO

realitatea

Genți din păr de pisică

realitatea

Un model XL si un model de catwalk, pozand goale si imbratisate! FOTO

realitatea

Teatrul Românesc a mai pierdut o stea. A murit Olga Bucătaru

Andreea Damian

Scrie un comentariu