Tabu
Image default
PEOPLE Slider What's hot

Eva Longoria a pozat goală și însărcinată. FOTO

După ce a șocat presa cu o veste extraordinară, aceea că așteaptă primul copil la vârsta de 42 de ani, Eva Longoria continuă să impresioneze. Vedeta din serialul „Neveste disperate” a renunțat la haine și a pozat goală pentru o publicație internațională.

Actriţa americană a pozat într-un costum de baie în piscină, sub privirile admirative ale soțului ei, Jose Baston. Ea a postat vineri o fotografie pe Instagram din timpul ședinței foto pentru o revistă: „Când vrei să faci un shooting, dar bebelușul vrea cartofi prăjiți” este textul care însoțește imaginea.

Vedeta privește provocator spre aparatul de fotografiat, lângă piscină, alături de un bol cu cartofi prăjiți pai.

Aceasta nu este însă prima apariție de acest gen. În 2013, bruneta a pozat goală pe coperta unei reviste spaniole acoperită doar cu câteva cristale Swarovski, plasate strategic pentru a acoperi zonele esenţiale. Deşi este una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood,  Eva a mărturisit la momentul acela că „i-a fost teamă să fie atât de goală în faţa unui fotograf”.

Eva și soțul ei, Jose Baston, așteaptă împreună primul lor copil. Actrița a confirmat sarcina în decembrie 2017. Cei doi s-au căsătorit în 2016, în Mexic, după un an de logodnă.

A mai fost căsătorită de 2 ori

Eva Longoria a mai fost căsătorită de două ori, cu actorul Tyler Christopher din 2002 până în 2004, și cu baschetbalistul Tony Parker, din 2007 până în 2011.

A devenit celebră cu rolul din „Neveste disperate”

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Desperate Housewives/ Neveste disperate”. Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body”, şi 2012, când a apărut în „For Greater Glory: The True Story of Cristiada”. De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia „Arthur Christmas” (2011).

sursa foto: Instagram

Jane Seymour a pozat pentru a treia oară în Playboy la 67 de ani. FOTO

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată acum fiul Andreei Berecleanu și al lui Andrei Zaharescu

Tabu Tabu

Clanul Sopranos la 20 de ani: James Gandolfini – tatăl anti-eroilor simpatici

realitatea

Aceste clişee ne dor: Las’ că ştii tu!

Macaulay Culkin a devenit tată

Andreea Damian

Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

Andreea Damian

Se repeta cazul “Jean Monnet” la Botosani! Profesoara reclamata de colegele de cancelarie pentru ca a facut sex cu un elev de 14 ani!

1 comentariu

Scrie un comentariu