Home > Slider > Eva Longoria a pozat goală și însărcinată. FOTO

Eva Longoria a pozat goală și însărcinată. FOTO

După ce a șocat presa cu o veste extraordinară, aceea că așteaptă primul copil la vârsta de 42 de ani, Eva Longoria continuă să impresioneze. Vedeta din serialul „Neveste disperate” a renunțat la haine și a pozat goală pentru o publicație internațională.

Actriţa americană a pozat într-un costum de baie în piscină, sub privirile admirative ale soțului ei, Jose Baston. Ea a postat vineri o fotografie pe Instagram din timpul ședinței foto pentru o revistă: „Când vrei să faci un shooting, dar bebelușul vrea cartofi prăjiți” este textul care însoțește imaginea.

Vedeta privește provocator spre aparatul de fotografiat, lângă piscină, alături de un bol cu cartofi prăjiți pai.

Aceasta nu este însă prima apariție de acest gen. În 2013, bruneta a pozat goală pe coperta unei reviste spaniole acoperită doar cu câteva cristale Swarovski, plasate strategic pentru a acoperi zonele esenţiale. Deşi este una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood,  Eva a mărturisit la momentul acela că „i-a fost teamă să fie atât de goală în faţa unui fotograf”.

Eva și soțul ei, Jose Baston, așteaptă împreună primul lor copil. Actrița a confirmat sarcina în decembrie 2017. Cei doi s-au căsătorit în 2016, în Mexic, după un an de logodnă.

A mai fost căsătorită de 2 ori

Eva Longoria a mai fost căsătorită de două ori, cu actorul Tyler Christopher din 2002 până în 2004, și cu baschetbalistul Tony Parker, din 2007 până în 2011.

A devenit celebră cu rolul din „Neveste disperate”

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Desperate Housewives/ Neveste disperate”. Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body”, şi 2012, când a apărut în „For Greater Glory: The True Story of Cristiada”. De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia „Arthur Christmas” (2011).

sursa foto: Instagram

Jane Seymour a pozat pentru a treia oară în Playboy la 67 de ani. FOTO

 

Articole asemanatoare
neveste disperate
Actrița din „Neveste disperate” a dezvăluit că suferă de cancer
eva longoria
Eva Longoria, distrusă de durere, cu câteva zile înainte de a naște
eva longoria
Eva Longoria a primit o stea pe Walk of Fame
Actriţa Eva Longoria şi-a SCHIMBAT LOOK-UL! Pare mult MAI TÂNĂRĂ!

Eva Longoria a pozat goală și însărcinată. FOTO

by Andreea Damian   1 min
1