Home > Agenda > Filmările pentru Game of Thrones s-au încheiat definitiv. Cum va arăta ultimul sezon

Filmările pentru Game of Thrones s-au încheiat definitiv. Cum va arăta ultimul sezon

Game of Thrones

Fanii celui mai urmărit și premiat serial de televiziune Game of Thrones așteaptă cu nerăbdare finalul poveștii. Sezonul 8 și ultimul din această serie de succes se anunță a fi cel mai bun, dar și cel mai sângeros, scriu publicațiile străine.

Sophie Turner, actrița care dă viață personajului Sansa Stark, promite, potrivit Gold Derby, că acest ultim sezon va fi unul încărcat de emoții, transmise de moartea unor personaje îndrăgite. Vom vedea, de asemenea, mai multe crime și scene de tortură decât în sezoanele anterioare. Cu gândul la parcursul ei în serial, Sophie Turner a dezvăluit că și-a iubit personajul care a fost o învingătoare până la capăt.

George R.R. Martin pregătește o surpriză pentru fanii „Game of Thrones”

Sophie Turner nu s-a desprins definitiv de personajul ei din „Game of Thrones”. Actrița și-a făcut părul blond platinat, a la Khaleesi, mama dragonilor în serial, și a postat pe Instagram o fotografie cu noul ei look. Ea s-a fotografiat cu stilistul care s-a ocupat de noua ei înfăţişare, Christian Wood.

Actorii pe care-i urmărim din 2011 s-au reunit pentru ultima oară pe platoul de filmare şi au pus punct poveştii lui George R. R. Martin. Astfel că în aceste zile s-au tras ultimele cadre pentru „Game of Thrones”. Sezonul 8 din „Game of Thrones” ajunge pe micul ecran în 2019, dar încă nu a fost anunţată data premierei.

Articole asemanatoare
George R.R. Martin se simte presat de serialul Games of Thrones de la HBO și de fani
Naomi Watts
Ce rol va avea Naomi Watts în spin off-ul „Game of Thrones”
Game of Thrones
Autorul George R. R. Martin: Game of Thrones ar fi putut avea 13 sezoane
game of thrones
Vedeta serialului „Game of Thrones”, însărcinată cu primul copil

Loading...

Comenteaza acest articol

Filmările pentru Game of Thrones s-au încheiat definitiv. Cum va arăta ultimul sezon

by Andreea Damian   1 min
0