Tabu
PEOPLESlider

George Burcea, reacție incredibilă după ce a incitat la violență domestică

George Burcea a postat pe contul personal de Instagram un mesaj în care își cere scuze public pentru declarațiile controversate pe care le-a făcut zilele trecute, în care spunea că anumite femei merită să fie bătute.

„Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică. În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine. Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste nici și niciunei femei.

Nu consider că femeile merită să fie agresate fizic sau verbal de partenerii lor, indiferent de situație. Înțeleg de ce este complet greșit ceea ce am spus și înțeleg că cele spuse de mine la furie nu au făcut altceva decât să contribuie la o gândire toxică și bolnavă. Îmi pare foarte rău și nu pot face altceva decât să îmi cer iertare și să mă educ mai mult pe acest subiect. Îmi asum valul de reacții negative. Ceea ce am spus este impardonabil și este normal ca oamenii să mă tragă la răspundere.

Îmi asum responsabilitatea, îmi cer scuze încă o dată și îmi pare rău. Înțeleg durerea femeilor care trec prin violență domestică zi de zi și care își protejează agresorii. Vreau să ajut, în niciun caz nu îmi doresc să fiu parte din problemă. Asta mi-am dorit dintotdeauna, să ajut, dar intenția nu justifică în niciun fel cuvintele pe care le-am folosit.

Voi continua să lupt împotriva violenței domestice, iar cu siguranță greșeala pe care am făcut-o m-a determinat să înțeleg mai bine gravitatea acestui subiect”, este mesajul transmis de George Burcea.

„Bărbați, bateți-le”

George Burcea a postat recent pe TikTok un clip revoltător în care îndemna bărbații să-și bată partenerele, deoarece asta susține actorul că ar „merita” femeile ce l-au ironizat. În urma comentariilor, actorul a șters postarea.

„Fraților, dacă le place mai mult un bărbat care le bate decât unul care le ajută în casă… dați-le ce merită, brooo. Eu lupt cu voi și voi mă înjurați că eu gătesc, mă jigniți că eu gătesc, băi fetelor vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme.

Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicul bunicii mele. Vă doresc capace în cap pentru că se pare că asta meritați, sincer. Unele femei asta merită, bro.

În momentul în care vedeți un copil de 33 de ani că sare în apărarea voastră a femeilor, voi spuneți „da băi, dar gătește, pămpălache. Bărbați, bateți-le. Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, ca asta merită probabil, iertați-mă. Să ajung pe tot TikTok-ul și pe tot internetul din România…”, a afirmat George Burcea.

ARTICOLE SIMILARE

Fiica Andreei Marin, îndrăgostită lulea la 16 ani. Cine este iubitul Violetei

Andreea Damian

Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă

Andreea Damian

10 lucruri obișnuite interzise femeilor în urmă cu 100 de ani

Andreea Damian

Galeria Posibilă ⎪ Master 2020 de Miruna Radovici

Ciocîrlan

Leapșa pe marile ecrane – TAG – comedie după fapte reale

Dora Constantinovici

7 exerciții simple pentru un bust frumos și atractiv

Andreea Damian

Scrie un comentariu