Tabu
PEOPLESlider

George Clooney a refuzat 35 de milioane de dolari pentru o singură zi de muncă. Care este motivul

George Clooney este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Starul american are o avere estimată la 500 de milioane de dolari, această sumă clasându-l în topul celor mai bogați actori din lume.

Recent, actorul a declarat că i s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru „o zi de muncă”. Acesta a afirmat că i s-a oferit să joace într-o reclamă a unei companii aeriene însă, după ce a discutat cu soţia sa Amal, avocată pentru drepturile omului, a hotărât să refuze.

„Mi s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmări la o reclamă a unei companii aeriene, însă am vorbit cu Amal despre asta şi am decis împreună că nu merită”, a declarat George Clooney.

Acesta a spus că „reclama era asociată cu o ţară care, deşi este un aliat, uneori ridică semne de întrebare”. „M-am gândit mai bine și am considerat că nu merită”, a mai spus Clooney într-un interviu pentru The Guardian.

Clooney, care a împlinit 60 de ani în luna mai, s-a căsătorit cu Amal în 2014. Cuplul are doi copii gemeni, Ella şi Alexander, născuţi în iunie 2017.

ARTICOLE SIMILARE

Noi reguli de recrutare la distanță: cum te pregătești pentru un interviu de angajare online

Andreea Damian

De ce înșală femeile? Întrebarea și-a găsit, în sfârșit, răspunsul

Andreea Damian

Nuntă mare în showbiz! Gina Pistol și Smiley au schimbat naşii

Andreea Damian

Dido anunță primul turneu după 15 ani și un album nou în 2019

realitatea

Serena Williams, anunțul despre o nouă sarcină

Andreea Damian

Hainele scumpe de „firmă” pot fi dăunătoare sănătății

Andreea Damian

Scrie un comentariu