Tabu
Image default
PEOPLE Slider

George Clooney a refuzat 35 de milioane de dolari pentru o singură zi de muncă. Care este motivul

George Clooney este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Starul american are o avere estimată la 500 de milioane de dolari, această sumă clasându-l în topul celor mai bogați actori din lume.

Recent, actorul a declarat că i s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru „o zi de muncă”. Acesta a afirmat că i s-a oferit să joace într-o reclamă a unei companii aeriene însă, după ce a discutat cu soţia sa Amal, avocată pentru drepturile omului, a hotărât să refuze.

„Mi s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmări la o reclamă a unei companii aeriene, însă am vorbit cu Amal despre asta şi am decis împreună că nu merită”, a declarat George Clooney.

Acesta a spus că „reclama era asociată cu o ţară care, deşi este un aliat, uneori ridică semne de întrebare”. „M-am gândit mai bine și am considerat că nu merită”, a mai spus Clooney într-un interviu pentru The Guardian.

Clooney, care a împlinit 60 de ani în luna mai, s-a căsătorit cu Amal în 2014. Cuplul are doi copii gemeni, Ella şi Alexander, născuţi în iunie 2017.

ARTICOLE SIMILARE

Solstițiu de vară. Tradiții și superstiții. Ce trebuie să faci în această zi

Andreea Damian

Cum se distrează Pavel Bartoș în izolare

Tabu Tabu

Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

Andreea Damian

Cu cine a petrecut Victor Slav de ziua lui

Tabu Tabu

Prima piesă nouă a lui Axl Rose din ultimii 10 ani a apărut într-un episod Looney Tunes

realitatea

Cele mai frumoase modele de fuste pentru vară 2021

Andreea Damian

Scrie un comentariu