Tabu
Image default
PEOPLESlider

George Clooney a refuzat 35 de milioane de dolari pentru o singură zi de muncă. Care este motivul

George Clooney este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Starul american are o avere estimată la 500 de milioane de dolari, această sumă clasându-l în topul celor mai bogați actori din lume.

Recent, actorul a declarat că i s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru „o zi de muncă”. Acesta a afirmat că i s-a oferit să joace într-o reclamă a unei companii aeriene însă, după ce a discutat cu soţia sa Amal, avocată pentru drepturile omului, a hotărât să refuze.

„Mi s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmări la o reclamă a unei companii aeriene, însă am vorbit cu Amal despre asta şi am decis împreună că nu merită”, a declarat George Clooney.

Acesta a spus că „reclama era asociată cu o ţară care, deşi este un aliat, uneori ridică semne de întrebare”. „M-am gândit mai bine și am considerat că nu merită”, a mai spus Clooney într-un interviu pentru The Guardian.

Clooney, care a împlinit 60 de ani în luna mai, s-a căsătorit cu Amal în 2014. Cuplul are doi copii gemeni, Ella şi Alexander, născuţi în iunie 2017.

ARTICOLE SIMILARE

Bottega Veneta lansează încălțămintea 100% biodegradabilă

Andreea Damian

Ce idoli isi aleg astazi copiii si adolescentii?

realitatea

Bebelușul regal va deveni prinț. Decizia care va schimba situația în familia regală britanică

Andreea Damian

Giulia Anghelescu a avut parte de sărbătoare în familie.

Tabu Tabu

Ziua Mondială a Teatrului ⎢ Hamlet la MARe

Ciocîrlan

Cât cere Dorian Popa pentru o postare pe Instagram. Și-ar putea cumpăra o mașină nouă

Andreea Damian

Scrie un comentariu