Tabu
Image default
PEOPLESlider

Gestul măreț pe care Johnny Depp l-a făcut pentru copiii bolnavi de cancer

Johnny Depp nu regretă nicio clipă că a fost dat afară din Pirații din Caraibe și vede concedierea sa „ca pe un lucru bun”. Actorul e pregătit să-și ia la revedere de la rolul care l-a făcut celebru – Jack Sparrow – și să se dedice altor proiecte grandioase.

Se pare că Depp nu e supărat că a fost exclus din franșiză, dar simte un gust dulce-amărui, după 14 ani în care s-a transformat în carismaticul pirat. „Iubește personajul și crede că într-o zi îl va juca din nou. E conștient că toate lucrurile bune se termină la un moment dat”, a spus o sursă din anturajul lui Johnny Depp, potrivit Hollywood Reporter. „Este trist, dar faptul că nu mai face parte din proiect îi permite să facă muzică și să accepte alte roluri”, a adăugat sursa. Alături de trupa The Hollywood Vampires, Johnny a fost într-un turneu internațional în 2018.

Și totuși, l-a interpretat din nou pe Jack Sparrow ca să facă fericiți o mână de copii bolnavi de cancer. Johnny Depp s-a costumat joi seară (27 decembrie) în celebrul pirat pentru a face o vizită surpriză micilor pacienţi de la Institutul Curie din Paris.

Acesta a vizitat secţia de pediatrie a Institutului, vorbind cu copiii şi făcând fotografii alături de aceştia şi de personalul medical, aşa cum a mai făcut în diverse ocazii în ultimii ani la spitale din Vancouver, Londra sau Brisbane (Australia).

„Un cadou care i-a bucurat pe pacienţi, familiile acestora, îngrijitori, medici şi cercetători. Multe mulţumiri pentru Johnny Depp, pentru timpul acordat, încurajări şi energie”, a scris centrul de cercetare şi tratament oncologic pe Twitter.

ARTICOLE SIMILARE

De ce tresărim în somn, imediat după ce adormim

Andreea Damian

Ce i-a spus Regina în șoaptă lui Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

Andreea Damian

Covid-19. Cât timp rămân în organismul bebelușului anticorpii din laptele matern

Andreea Damian

Am testat garderoba minimalistă timp de o lună. Iată ce-am învățat!

Andreea Damian

Dieta minune cu care Minodora a slăbit 40 de kilograme

Andreea Damian

Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu