Home > Slider > Gestul măreț pe care Johnny Depp l-a făcut pentru copiii bolnavi de cancer

Gestul măreț pe care Johnny Depp l-a făcut pentru copiii bolnavi de cancer

Johnny Depp

Johnny Depp nu regretă nicio clipă că a fost dat afară din Pirații din Caraibe și vede concedierea sa „ca pe un lucru bun”. Actorul e pregătit să-și ia la revedere de la rolul care l-a făcut celebru – Jack Sparrow – și să se dedice altor proiecte grandioase.

Se pare că Depp nu e supărat că a fost exclus din franșiză, dar simte un gust dulce-amărui, după 14 ani în care s-a transformat în carismaticul pirat. „Iubește personajul și crede că într-o zi îl va juca din nou. E conștient că toate lucrurile bune se termină la un moment dat”, a spus o sursă din anturajul lui Johnny Depp, potrivit Hollywood Reporter. „Este trist, dar faptul că nu mai face parte din proiect îi permite să facă muzică și să accepte alte roluri”, a adăugat sursa. Alături de trupa The Hollywood Vampires, Johnny a fost într-un turneu internațional în 2018.

Și totuși, l-a interpretat din nou pe Jack Sparrow ca să facă fericiți o mână de copii bolnavi de cancer. Johnny Depp s-a costumat joi seară (27 decembrie) în celebrul pirat pentru a face o vizită surpriză micilor pacienţi de la Institutul Curie din Paris.

Acesta a vizitat secţia de pediatrie a Institutului, vorbind cu copiii şi făcând fotografii alături de aceştia şi de personalul medical, aşa cum a mai făcut în diverse ocazii în ultimii ani la spitale din Vancouver, Londra sau Brisbane (Australia).

„Un cadou care i-a bucurat pe pacienţi, familiile acestora, îngrijitori, medici şi cercetători. Multe mulţumiri pentru Johnny Depp, pentru timpul acordat, încurajări şi energie”, a scris centrul de cercetare şi tratament oncologic pe Twitter.

Articole asemanatoare
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
Johnny Depp apără reclama Dior Sauvage în urma acuzațiilor de însușire culturală
Johnny Depp
Reclamă cu Johnny Depp eliminată de Dior, în urma protestelor comunităţii amerindiene
Cry Baby
Brad Pitt a ratat un rol important pentru că a fost prea seducător la casting

Gestul măreț pe care Johnny Depp l-a făcut pentru copiii bolnavi de cancer

by Andreea Damian   1 min
1