Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Gina Pistol, imagine de colecție cu micuța Josephine. Fanii au reacționat imediat

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în luna martie, când prezentarea TV a adus pe lume o fetiță căreia i-au pus numele Josephine.

Cei doi au luat decizia de a nu arăta chipul fetiței pe rețelele de socializare, pentru a o proteja cât mai mult. Recent, Gina a publicat o imagine emoționantă în care o ține în brațe Josephine și o sărută pe creștet.

Îmbrăcată în alb, sărutându-și pe creștet fetița, Gina Pistol pare desprinsă din povești, mai ales că pe fundal se vad brazi și munți în planul îndepărtat al fotografiei.

Fotografia a strâns peste 100.000 de aprecieri.

Gina Pistol le-a împărtășit fanilor săi de pe Instagram câteva mesaje foarte dubioase pe care le primește din partea unei femei necunoscute. Aceasta o jignește, o amenințată și o hărtuiește!

Vedeta a dezvăluit că nu i se pare deloc normal ce i se întâmplă, însă acum lămurește și motivul pentru care nu vrea să-și posteze fetița pe rețelele de socializare.

„Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme!”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

ARTICOLE SIMILARE

Mărturisirea neașteptată a Mădălinei Ghenea despre bărbați și căsătorie

Tabu Tabu

În cât timp te vindeci, de fapt, de coronavirus

Andreea Damian

Kate Middleton, cu un pas mai aproape să fie numită regină. Suverana i-a mai oferit un rol

Andreea Damian

Nu are iubit, dar s-a îmbrăcat mireasă. Fotografiile de nuntă au devenit virale

Andreea Damian

Pharrell Williams, Kevin Hart și Minnie Driver au împărțit mii de mese gratuite persoanelor fără adăpost

realitatea

Twitter este un “loc toxic” pentru femei potrivit raportului Amnesty International

realitatea

Scrie un comentariu