Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în secret. Cine i-a dat de gol

Smiley și Gina Pistol sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală și, poate, de aceea nu au divulgat faptul că duminică micuța Josephine va fi creștinată. Andreea Bănică însă nu s-a putut abține și a dezvăluit pe Instagram că duminică seară va petrece la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol.

Andreea Bănică a făcut câteva story-uri în care le-a spus fanilor cu ce este îmbrăcată și a scăpat porumbelul. „Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol.”, a spus Andreea Bănică pe Instastory.

Andreea Bănică nu s-a mulțumit să îi dea de gol pe Smiley și pe Gina Pistol, ci chiar a filmat aranjamentele de la botezul micuței Josephine Ana Maria. Astfel, din imaginile postate de cântăreața Andreea Bănică se poate observa că aranjamentele de la botez respectă ideea apropierii de natură, florile de câmp așezate pe mese și gustările aranjate cu gust printre nuanțele de verde dovedind preocuparea pentru natural pe care Gina Pistol și Smiley au dovedit-o în repetate rânduri.

Cine au fost nașii fetiței

Gina Pistol a anunțat că nașii fetiței lor vor fi prieteni de familie din Timișoara. De asemenea, prezentatoarea a subliniat că micuța va avea o singură perechi de nași și că petrecerea va fi una restrânsă.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ‘Asia Express’, sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Orașul european care vrea să legalizeze „căutatul în gunoaie” pentru a reduce risipa alimentară

Andreea Damian

Institutul Pantone a ales două culori pentru anul 2021

Andreea Damian

Afla ce performante au obtinut femeile in cateva sporturi la care nu te asteptai

realitatea

Iulia Vântur a părăsit Bollywood-ul pentru o capitală europeană. Ce proiecte pregătește vedeta

Tabu Tabu

Stormy Daniels descrie în cartea sa despre Trump detalii lubrice și politice inedite

realitatea

Chirurgie estetică | 5 tratamente populare pentru a menține pielea tânără

Andreea Damian

1 comentariu

Vasile Plugariu 21 June 2021 at 12:01

Care este diferența dintre Gina Pistol și Bianca Drăgușanu?Nici una: două parașute care nu mai țin minte nr. de bărbați cărora le-a servit ca WC.
Care este diferența dintre Smiley și Victor Slav?Nici una:doi papagali care s-au căsătorit cu două scursuri ale societății.Da, două scursuri.

Răspunde

Scrie un comentariu