Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Smiley şi Gina Pistol, primele detalii despre botez. Cine sunt nașii lui Josephine

Smiley şi Gina Pistol se pregătesc intens pentru creștinarea micuței Josephine, născută pe 9 martie. Prezentatoarea de televiziune a dat toate detaliile despre botez și a spus și cine vor fi nașii lui Josephine.

Până acum s-a vehiculat că părinte spiritual micuței îi va fi Adrian Sârbu, care i-a fi fost și mentor lui Smiley. Cei doi sunt extrem de apropiați de mai bine de 10 ani. Gina Pistol a infirmat zvonurile potrivit cărora Adrian Sârbu va fi nașul fetiței și a anunțat că nașii fetiței lor vor fi prieteni de familie din Timișoara. De asemenea, prezentatoarea a subliniat că micuța va avea o singură perechi de nași. „Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

Botezul lui Josephine va avea loc anul acesta, însă cei doi nu au vrut să divulge data exactă. Evenimentul va fi unul restrâns, la care vor participa numai familia și persoanele apropiate. „O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ‘Asia Express’, sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie. Cei doi își împart timpul cu fiica lor. Chiar de curând artistul ne-a dezvăluit că atunci când nu este la filmări preferă să stea acasă cu micuța lui.

„Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley.

ARTICOLE SIMILARE

Mestesuguri – fotografii de Sorin Onisor

realitatea

Gestul extrem al unei actrițe! S-a fotografiat cu un câine mort în brațe

Andreea Damian

Zaharul ascuns din alimente. Surse surprinzatoare de zahar (partea I)

realitatea

14 modele de case diferite care se găsesc în țările din întreaga lume (Partea II)

realitatea

Afla de la Alina Brailescu ce machiaj sa porti de Paste

realitatea

8 dintre cele mai controversate alimente din lume

Andreea Damian

Scrie un comentariu