Home > beauty > Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat

Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat

gwyneth paltrow

Actrița Gwyneth Paltrow are o rutină de seară foarte bine la punct. Pentru a avea un ten impecabil și strălucitor, vedeta nu sare peste niciun pas din cei cinci stabiliți de ea împreună cu dermatologul ei.

Gwyneth Paltrow respectă ordinea de aplicare a produselor de îngrijire a tenului, care este foarte importantă pentru ca pielea să se bucure de beneficiile acestora. Substanțele active din produsele de îngrijire a pielii acționează mai bine pe timpul nopții. De aceea trebuie să știm cum și ce anume să aplicăm pentru a oferi pielii strălucirea naturală de care are nevoie.

Într-un videoclip de 3 minute și 35 de secunde, pe care revista Harper’s BAZAAR l-a intitulat Go To Bed with Gwyneth Paltrow, actrița de 45 de ani ne prezintă rutina ei zilnică de seară.

Gwyneth Paltrow ne invită în interiorul căminului ei pentru a înțelege mai bine importanța anumitor pași necesari pentru a obține acel aspect deosebit al tenului.

Înainte de a se băga sub duș, vedeta își exfoliază tenul cu o perie uscată cu peri naturali, pentru a îmbunătătăți circulația și pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii.

Apoi folosește un șampon care conține sare de Himalaya, care descurcă părul și-l curăță pentru a-l usca. Același produs are beneficii uimitoare și pentru scalp. Sub duș folosește un scrub care hidratează, exfoliază și redă pielii strălucirea naturală.

Paltrow continuă ritualul cu tripla exfoliere a tenului. Mai întâi, aplică o cremă de față exfoliantă cu mișcări circulare pe toată suprafața feței. Când începe s-o usture puțin, clătește cu apă din abundență. Aplică apoi o nouă cremă exfoliantă, tot cu mișcări circulare. Numește acest proces exfoliere manuală. La final, îndepărtează produsul de pe față cu un prosop cald din bumbac.

După exfoliere, aplică un ser pe bază de ser, care face minuni pe pielea ei uscată.

La final, aplică o cremă pentrui ochi și balsamul de buze pe bază de mentă.

Gwyneth Paltrow n-are nevoie de detoxifiere. Ce mănâncă actrița de arată așa?

 

Articole asemanatoare
Gwyneth Paltrow
Serviciul britanic de sănătate o acuză pe Gwyneth Paltrow că vinde produse periculoase: „E o șarlatană”
Christ Martin
Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”
Gwyneth Paltrow
Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii

Comenteaza acest articol

Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat

by Andreea Damian   1 min
0