Home > Slider > Gwyneth Paltrow, exploatată de un bărbat

Gwyneth Paltrow, exploatată de un bărbat

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow spune că își amintește „foarte clar” ce s-a întâmplat în Deer Valley, acum trei ani. Ea ar fi fost cea lovită din spate de schiorul care a dat-o în judecată luna trecută. Actrița l-a chemat și ea în instanță pe bărbatul care i-a intentat proces pentru că l-ar fi rănit pe o pârtie de schi.

Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, susține s-a ales cu o contuzie cerebrală severă și mai multe coaste rupte, după accidentul din 2016 din Deer Valley, Utah. Sanderson îi cere vedetei despăgubiri în valoare de 3,1 milioane de dolari pentru că a fugit de la locul accidentului. Ba mai mult, actriţa nici măcar nu s-ar fi scuzat.

Gwyneth Paltrow susține însă că ea a fost victima în respectiva zi, nu Sanderson. În dosarul depus de avocaţii ei se arată că a fost lovită din spate de Sanderson, care s-a scuzat şi a asigurat-o că nu s-a rănit. „Nu a fost doborât. Imediat după ciocnire, stătea în picioare şi a vorbit cu doamna Paltrow. Ea şi-a exprimat supărarea că a lovit-o, iar el s-a scuzat”.

Acum, Paltrow vrea despăgubiri simbolice, în valoare de 1 dolar, deoarece ar fi suferit răni superficiale, dar şi plata taxelor şi a onorariului avocatului. „Actrița a fost atât de supărată încât a renunțat să mai schieze în acea zi, deși era încă devreme”, au mai spus avocații vedetei. Aceasta a declarat că „schia cu atenție” în acea zi și făcea  „viraje scurte” pentru a rămâne în spatele copiilor ei, care luau lecții de schi pe pârtia pentru începători Bandana. Eroina din „Iron Man” și „Shakespeare in Love” crede că bărbatul doar profită de faptul că este celebră şi bogată, când de fapt ea este victima.

Articole asemanatoare
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow, cinci lecții de modă pentru un stil vestimentar atemporal
Gwyneth Paltrow
Noul tip de relație: throupling. Iar Gwyneth Paltrow, Chris Martin și Dakota Johnson cam asta fac
Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi
Fostul lui Gwyneth Paltrow a fost cu ea și cu Brad Falchuk în luna de miere din Maldive

Comenteaza acest articol

Gwyneth Paltrow, exploatată de un bărbat

by Andreea Damian   1 min
0