Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Gwyneth Paltrow, exploatată de un bărbat

Gwyneth Paltrow spune că își amintește „foarte clar” ce s-a întâmplat în Deer Valley, acum trei ani. Ea ar fi fost cea lovită din spate de schiorul care a dat-o în judecată luna trecută. Actrița l-a chemat și ea în instanță pe bărbatul care i-a intentat proces pentru că l-ar fi rănit pe o pârtie de schi.

Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, susține s-a ales cu o contuzie cerebrală severă și mai multe coaste rupte, după accidentul din 2016 din Deer Valley, Utah. Sanderson îi cere vedetei despăgubiri în valoare de 3,1 milioane de dolari pentru că a fugit de la locul accidentului. Ba mai mult, actriţa nici măcar nu s-ar fi scuzat.

Gwyneth Paltrow susține însă că ea a fost victima în respectiva zi, nu Sanderson. În dosarul depus de avocaţii ei se arată că a fost lovită din spate de Sanderson, care s-a scuzat şi a asigurat-o că nu s-a rănit. „Nu a fost doborât. Imediat după ciocnire, stătea în picioare şi a vorbit cu doamna Paltrow. Ea şi-a exprimat supărarea că a lovit-o, iar el s-a scuzat”.

Acum, Paltrow vrea despăgubiri simbolice, în valoare de 1 dolar, deoarece ar fi suferit răni superficiale, dar şi plata taxelor şi a onorariului avocatului. „Actrița a fost atât de supărată încât a renunțat să mai schieze în acea zi, deși era încă devreme”, au mai spus avocații vedetei. Aceasta a declarat că „schia cu atenție” în acea zi și făcea  „viraje scurte” pentru a rămâne în spatele copiilor ei, care luau lecții de schi pe pârtia pentru începători Bandana. Eroina din „Iron Man” și „Shakespeare in Love” crede că bărbatul doar profită de faptul că este celebră şi bogată, când de fapt ea este victima.

ARTICOLE SIMILARE

Grădina Monteoru | Târgul „Flori, Fete și Băieți!”

Ciocîrlan

Miss Fury | Prima supereroină din lume a fost uitată pentru că era prea „dură și independentă”

Andreea Damian

CM Fotbal Feminin: jucătoarea care la 41 de ani a stabilit două recorduri mondiale

Andreea Damian

Tipul de cancer care face foarte multe victime în rândul tinerilor europeni

Andreea Damian

Sfântul Valentin te prinde singură? Câte poți face în această zi!

Andreea Damian

Roxana Vancea ARE PACATE GRELE: “Dupa ce ies de la matinal, ma duc mereu la biserica”

Scrie un comentariu