Home > Sex-Relatii > Dragoste > Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”

Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow a vorbit despre beneficiile faptului că ea și soțul ei Brad Falchuk au trăit separate în primul an de căsătorie.

În iunie anul trecut, actrița și fondatoarea companiei Goop a dezvăluit că ea și Falchuk nu locuiesc împreună și că, de obicei, își petrec patru nopți pe săptămână în casa lui Paltrow. Deși cuplul s-a mutat împreună câteva luni mai târziu, știrea declanșat dezbateri aprinse dacă persoanele care formează un cuplu trebuie sau nu să trăiască împreună pentru a avea o relație sănătoasă.

Gwyneth Paltrow a explicat într-un interviu pentru Harper’s Bazaar că a considerat „interesant” modul în care oamenii au reacționat la faptul că ea și Falchuk nu locuiau încă împreună. „Am crezut că este foarte interesant cât de rezonant a fost pentru oameni”, a spus vedeta în vârstă de 47 de ani. Și-a amintit apoi că o prietenă apropiată a descris stilul ei de viață drept un „vis”, sfătuind-o să nu se mute niciodată împreună cu soțul ei.

Paltrow a dezvăluit avantajele vieții unui trai separat. „Cred că ajută cu siguranță la păstrarea misterului și la păstrarea ideii că această persoană are propria ei viață”, a spus ea. „Așa că încercăm să rămânem împrună acum pe măsură ce ne unim.”

În cadrul interviului, actrița a vorbit și despre modul în care întreține o relație bună cu fostul ei soț, Chris Martin, solistul și liderului grupului Coldplay, de care s-a despărțit „de comun acord” în 2014. Aceasta a amintit că o face de dragul copiilor, Moise, de 13 ani și Apple, de 15 ani. „Este un angajament pe tot parcursul vieții de a reinventa în mod constant relația cu fostul tău, lucru pe care îl presupui pentru că ai copii împreună”, a continuat Gwyneth. A adăugat că o„adoră” iubita pe lui Chris Martin, actrița Dakota Johnson. „Poate părea ciudat, deoarece este ceva neconvențional”.

Articole asemanatoare
Gwyneth Paltrow
Serviciul britanic de sănătate o acuză pe Gwyneth Paltrow că vinde produse periculoase: „E o șarlatană”
Christ Martin
Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine
Gwyneth Paltrow
Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow, cinci lecții de modă pentru un stil vestimentar atemporal

Comenteaza acest articol

Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”

by Andreea Damian   1 min
0