Tabu
Image default
FASHION Slider

Haine reciclate, doar patru ținute noi. Cum a economisit Kate Middleton 45.000 de lire sterline în 2021

Anul trecut, Ducesa de Cambridge a apărut din nou în mai multe rânduri cu ținute deja purtate la evenimentele oficiale. Ea și-ar fi înjumătățit valoarea garderobei, a dezvăluit Daily Mail.

O rochie tartan Emilia Wickstead, un blazer verde pin și o haină lungă bej Massimo Dutti … Acestea sunt hainele cărora Kate Middleton le-a dat o a doua țamsă în 2021. Anul trecut, soția prințului William și-a reciclat într-adevăr garderoba pentru mai multe ocazii. Până la punctul în care și-ar fi înjumătățit valoarea garderobei, după cum a dezvăluit cotidianul britanic Daily Mail.

Potrivit cotidianului britanic, hainele noi au costat în total 48.845 de lire (58.000 de euro) în 2021, față de 93.914 de lire (111.000 de euro) în 2020. Ea a reciclat astfel o geantă Métier London, pe 23 martie, în timpul unei vizite la centrul de vaccinare Westminster Abbey, sau o rochie neagră Roland Mouret, în timpul înmormântării Prințului Philip din 19 aprilie.

O rochie de culoarea soarelui

Anul acesta, cea mai scumpă ținută a soției Prințului William a fost o rochie Jenny Packham de culoarea soarelui, evaluată la 4.000 de lire sterline (4.700 de dolari), prezentată pe 28 septembrie la premiera noului film James Bond. Kate Middleton a purtat însă doar patru ținute complet noi în 2021.

O garderobă finanțată de Ducatul de Cornwall, prin socrul, Prințul Charles. Moștenitorul tronului Angliei se ocupă de cumpărarea hainelor ducesei, de îndată ce acestea sunt purtate cu ocazia angajamentelor oficiale, „în contextul muncii”. Nu se știe, însă, dacă ducesa a primit reduceri la achiziționarea respectivelor haine.

ARTICOLE SIMILARE

Pokemon Go – cea mai controversata aplicatie a anului 2016

realitatea

Celebra cântăreață a îmbrăcat rochia de mireasă la 51 de ani

Andreea Damian

Cum arată camera fetiței lui Smiley și Gina Pistol. Primele imagini!

Andreea Damian

Unul din patru tineri s-a simțit „incapabil” să facă față pandemiei

Andreea Damian

Dieta-minune cu care a slăbit Cristina Șișcanu 32 de kilograme

Andreea Damian

Cinci moduri de a te simți mai aproape de natură – chiar dacă locuiești în oraș

realitatea

Scrie un comentariu