Home > Slider > Halle Berry a dezvăluit preparatul care o ajută să se mențină tânără

Halle Berry a dezvăluit preparatul care o ajută să se mențină tânără

halle berry

Actrița Halle Berry susține că supa de oase o ajută să se mențină tânără și frumoasă. Vedeta arată incredibil de bine la 51 de ani, iar aspectul ei fizic nu îi trădează deloc vârsta. Ba chiar ai spune că abia a trecut de 30 de ani. Chiar dacă actrița a făcut destul de clar pe Instagram faptul că muncește din greu pentru corpul ei, ea a împărtășit un secret de frumusețe mai bizar: supa de oase.

Coming for you 2018

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

„Poți să faci asta foarte simplu, te duci la măcelar și iei toate oasele pe care el vrea să le arunce gratis”, a declarat vedeta pentru revista Extra, potrivit womenshealthmag.com. „Luați oasele, le firbeți timp de 24 de ore… și beți supa. Este atât de plină de colagen încât este greu de crezut”, a completat Halle Berry.

Hot af today. All I can do.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Actrița americană nu este singură fană a supei de oase, această rețetă a strâns foarte mulți fani în ultimii ani și pe motive foarte bune. Are doar câteva calorii, vitamina D din belșug și multe alte substanțe nutritive bune pentru organism. În plus, are o cantitate impresionantă de nouă grame de proteine pe cană, potrivit USDA. De asemenea, are doar 1 gram de carbohidrați pe porție, deci este ideală pentru dietele scăzute în carbohidrați, dar și pentru producția de colagen.

Despre supa de oase se mai știe că întinerește pielea, previne ridurile fine, reface structura pielii lăsate pe care o întărește, elimină celulita și ameliorează vergeturile.

Halle Berry arată incredibil la 51 de ani. Actrița a devenit blogger de fitness. FOTO

Articole asemanatoare
Halle Berry
Halle Berry îndeamnă femeile să nu se grăbească să devină mame
halle berry
Halle Berry și-a făcut un imens tatuaj pe tot spatele
prințul harry
Prințul Harry, îndrăgostit de Halle Berry în studenție. Reacția actriței, de milioane
Halle Berry
Halle Berry, antrenamentul care a ajutat-o să-și sculpteze fiecare mușchi din corp

Comenteaza acest articol

Halle Berry a dezvăluit preparatul care o ajută să se mențină tânără

by Andreea Damian   1 min
0