Tabu
Image default
CULTURE Slider

Iuliana Beregoi, colaborare inedită cu André! Cum sună noua versiune „Moșule, ce tânăr ești!”

Iuliana Beregoi, artista din Republica Moldova, faimoasă pentru hiturile Cum sună liniștea și Singură nu-i rău, a lansat un nou videoclip în care apăre alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Este vorba despre celebra piesă Moșule, ce tânăr ești a trupei Andre, refăcută într-o versiune nouă după mai mulți ani de la premieră.

Iuliana Beregoi apare în videoclip alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, solistele formației Andre, care au lansat piesa în variantă originală acum mai bine de 20 de ani.

Moșule, ce tânăr ești păstrează celebrul refren ce a consacrat trupa André și vine cu un sound și o producție fresh. Piesa te poartă într-o lume de basm, înconjurată de magia Crăciunului, iar videoclipul dezvăluie prin imagini povestea din spatele versurilor.

„Am copilărit cu melodia asta. Superb remake-ul, vocea Iulianei e atât de plăcută și dulce. Bravo fetelor, superbă colaborare”, „Frumoasă combinație!!! Dacă era una din trupele preferate în adolescență și Beregoi reprezintă generația lui fiică-mea, acum ne-a împăcat pe amândouă și la sărbători vom cânta împreună”, „Cea mai faină colaborare între Andre si Iuliana Beregoi” etc, sunt doar câteva dintre comentariile pozitive la piesa lansată luni pe YouTube.

ARTICOLE SIMILARE

Stiai ce anume ne provoaca rasul?

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Irina Columbeanu, schimbată total! Cum arată acum fiica fostului milionar Irinel Columbeanu

Andreea Damian

Beyonce a pregătit o surpriză imediat după lansarea documentarului Homecoming

Andreea Damian

Unul din patru tineri s-a simțit „incapabil” să facă față pandemiei

Andreea Damian

Povestea fascinantă a lui Marie Tussaud și a imperiului ei de ceară

Andreea Damian

Scrie un comentariu