Home > Agenda > James Cameron, reacție de milioane după ce Avengers: Endgame a depășit Titanic

James Cameron, reacție de milioane după ce Avengers: Endgame a depășit Titanic

James Cameron

Regizorul și producătorul James a felicitat Marvel după ce Avengers: Endgame a depăşit Titanic în box office-ul internațional. Cel de-al patrulea şi ultimul film din franciza Avengers, Endgame, a depăşit pragul de încasări de două miliarde de dolari în 11 zile, devenind al doilea cel mai profitabil film din istorie.

Oficial, Avengers: Endgame este al doilea film cu cele mai mari încasări la nivel global în 11 zile – 2,188 miliarde de dolari, faţă de 2,187 miliarde de dolari cât a înregistrat Titanic. Se află totuși, în urma Avatar  (2,8 miliarde de dolari), regizat de același James Cameron.

Acesta a făcut și o glumă, spunând că „răzbunătorii i-au scufundat Titanicul după Endgame”, potrivit Vanity Fair. „Pentru Kevin și pentru toți cei de la Marvel. Un aisberg a scufundat adevăratul Titanic. A fost nevoie de Răzbunători pentru a-mi scufunda Titanicul”, a scris James Cameron pe Twitter.

„Toți cei de la Lightstorm Entertainment vă salută performanța uimitoare. Ați arătat că industria cinematografică nu este numai vie și bună, este mai mare decât oricând!”, a adăugat regizorul.

Filmul, regizat de fraţii Anthony şi Joe Russo, are o distribuţie formată din staruri ca Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper şi Josh Brolin. Avengers: Endgame are un buget de 356 de milioane de dolari și a fost lansat pe 26 aprilie.

Articole asemanatoare
Claire Danes
Claire Danes spune adevărul: de ce a refuzat rolul lui Rose din Titanic
„Eu sunt inevitabil”: acesta este enunțul campaniei Trump – copiat după Thanos din Avengers
Avatar 2 și 3: James Cameron nu este sigur dacă lumea își dorește să vadă continuările
Avengers
Avengers: Endgame a detronat Avatar și devine filmul cu cele mai mari încasări din istorie

Comenteaza acest articol

James Cameron, reacție de milioane după ce Avengers: Endgame a depășit Titanic

by Andreea Damian   1 min
0