Home > Slider > Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret

Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence s-a căsătorit? Este întrebarea care circulă pe buzele tuturor în aceste zile. Actrița laureată cu un premiu Oscar și logodnicul ei, Cooke Maroney, au fost surprinși luni la oficiul de stare civilă din New York. Cei doi erau însoțiți de doi agenți de pază, de un fotograf și de un alt prieten.

Jennifer Lawrence și bărbatul care a cerut-o în căsătorie în luna februarie erau îmbrăcați lejer, de stradă, și numai un zâmbet.

Și pentru a alimenta și mai mult zvonurile potrivit cărora Lawrence și Maroney s-ar fi căsătorit în secret, l-au luat cu ei și pe Mark Seliger – un fotograf celebru, responsabil cu realizarea coperților unor reviste prestigioase, precum Vanity Fair și GQ.

De asemenea, el a făcut fotografii invitaților la petrecerea de Oscar organizată de Vanity Fair după gală, dar și vedetelor precum Lawrence, Mick Jagger, Gisele Bundchen, Bob Dylan, Bono, Iggy Pop și Miley Cyrus.

Într-o imagine obținută de The Post, Cooke Maroney pare să-și ascundă degetul inelar al mâinii stângi. (vezi aici imaginea)

Jennifer Lawrence și Maroney s-au logodit în luna februarie. Recent, eroina din „Silver Linings Playbook” a recunoscut că se află în toiul pregătirilor pentru nuntă.

Cuplul s-ar fi întâlnit pentru prima dată în 2014, când prietena lui Lawrence, Laura Simpson, care a însoțit-o la premiile Oscar, le-a făcut cunoștință. Maroney este director al Gladstone Gallery din New York, potrivit USA Today. Anterior, Lawrence a avut o relație de patru ani cu actorul Nicholas Hoult.

 

 

 

Articole asemanatoare
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence va face petrecerea burlăcițelor. Adele se ocupă cu organizarea
Jennifer Lawrence s-a logodit cu directorul unei galerii de artă – Cooke Maroney
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence neagă că a făcut sex cu producătorul Harvey Weinstein
dior
După Dolce & Gabbana, și casa de modă Dior e criticată din cauza unui clip publicitar

Comenteaza acest articol

Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret

by Andreea Damian   1 min
0