Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret

Jennifer Lawrence s-a căsătorit? Este întrebarea care circulă pe buzele tuturor în aceste zile. Actrița laureată cu un premiu Oscar și logodnicul ei, Cooke Maroney, au fost surprinși luni la oficiul de stare civilă din New York. Cei doi erau însoțiți de doi agenți de pază, de un fotograf și de un alt prieten.

Jennifer Lawrence și bărbatul care a cerut-o în căsătorie în luna februarie erau îmbrăcați lejer, de stradă, și numai un zâmbet.

Și pentru a alimenta și mai mult zvonurile potrivit cărora Lawrence și Maroney s-ar fi căsătorit în secret, l-au luat cu ei și pe Mark Seliger – un fotograf celebru, responsabil cu realizarea coperților unor reviste prestigioase, precum Vanity Fair și GQ.

De asemenea, el a făcut fotografii invitaților la petrecerea de Oscar organizată de Vanity Fair după gală, dar și vedetelor precum Lawrence, Mick Jagger, Gisele Bundchen, Bob Dylan, Bono, Iggy Pop și Miley Cyrus.

Într-o imagine obținută de The Post, Cooke Maroney pare să-și ascundă degetul inelar al mâinii stângi. (vezi aici imaginea)

Jennifer Lawrence și Maroney s-au logodit în luna februarie. Recent, eroina din „Silver Linings Playbook” a recunoscut că se află în toiul pregătirilor pentru nuntă.

Cuplul s-ar fi întâlnit pentru prima dată în 2014, când prietena lui Lawrence, Laura Simpson, care a însoțit-o la premiile Oscar, le-a făcut cunoștință. Maroney este director al Gladstone Gallery din New York, potrivit USA Today. Anterior, Lawrence a avut o relație de patru ani cu actorul Nicholas Hoult.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Robert de Niro, un nou atac virulent la adresa lui Donald Trump

Andreea Damian

Licitație caritabilă pentru copii ⎥ Opera gigantică a lui Sacha Jafri

Ciocîrlan

Cum arată bărbatul ideal în viziunea lui Charlize Theron

Andreea Damian

Iată de ce laptele este cel mai bun anticearcăn natural

Andreea Damian

De ce femeile ar trebui să înceapă să le ofere o șansă și bărbaților scunzi

Andreea Damian

De ce a sărit actorul Florin Piersic la “gâtul” lui Lucian Mândruță

Tabu Tabu

Scrie un comentariu