Tabu
PEOPLE Slider

Jocul murdar al Angelinei Jolie! Cum a încercat să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copii

angelina jolie

Se știe că Angelina Jolie a jucat murdar în timpul divorțului de Brad Pitt, dar nu într-atât încât să se folosească de copii pentru a-l scoate pe actor din viața sa. Se pare că jurnaliştii de la US Weekly ar fi aflat că actrița a făcut tot posibilul să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copiii lor şi le-a spus celor mici că acesta nu i-a dorit.

Informațiile au făcut rapid înconjurul internetului şi i-au şocat pe fanii cuplului. Mai exact, Angelina i-ar fi spus lui Pax (15 ani) că Brad nu a dorit să-l adopte, însă actorul a negat acest lucru.

„Această dezvăluire a răcit relația dintre Pax și Brad, deși actorul ar negat că ar fi spus acest lucru”, susține sursa. Se pare că Brad avea rețineri în a adopta un copil de trei ani care nu vorbea limba engleză, la mai puțin de un an după venirea pe lume a lui Shiloh, într-o perioadă „extrem de dificilă pentru cuplu”, potrivit Daily Mail.

„Pax are nevoie de mine mai mult decât Shiloh”, i-ar fi spus Angelina la vremea respectivă. „Relația lor a fost aproape distrusă, dar Brad a rămas”, a adăugat sursa. Pax avea trei ani când a fost adoptat de vedetă dintr-un orfelinat din Ho Chi Minh City, Vietnam.

De curând, Angelina şi Brad ar fi ajuns la un acord în privinţa celor şase copii. După o luptă aprigă purtată prin tribunale, instanța a decis ca ambii părinți că aibă custodie comună.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cătălin Botezatu, contract uriaș cu statul pentru măști și combinezoane, în plină pandemie

Andreea Damian

TABU: Invenția care ar putea ajuta bărbații să-și alăpteze bebelușii

Andreea Damian

Următorul agent 007 ar trebui să fie o femeie, spune fostul Bond, Pierce Brosnan

realitatea

Donald Trump îi condamnă pe „profeții sfârșitului lumii”: „Cer întotdeauna același lucru”

Andreea Damian

Motivul halucinant pentru care Tom Cruise refuză să-și vadă fiica biologică

Andreea Damian

Irina Rimes a pozat cum nu se aștepta nimeni

Tabu Tabu

Scrie un comentariu