Tabu
Image default
PEOPLESlider

Jojo și Paul Ipate, escapadă romantică în Kenya – FOTO

Actorii Paul Ipate și Cătălina Grama Jojo formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz. Cei doi au o relație destul de discretă, dar nu rare sunt momentele în care ne permite să vedem cum decurg lucrurile între ei.

Recent, aceștia au publicat pe contul de socializare, imagini din cea mai recentă vacanță petrecută în Kenya.

Jojo a pozat în costum de baie și arată spectaculos la 40 de ani, fanii felicitând-o pentru cât de bine se menține. „Sărutul nostru a ocupat toate spațiile și continentele și a strabatut noi ținuturi. Nu a fost doar un sărut. Era un bilet plin de destinații pentru alte părți.

O seara magica in Mombasa…Nisipul era cald cand ne-am intors de la plimbare… Cald, catifelat si prietenos cu talpile noastre ostenite. Se arata in zare un apus de vata de zahar pe care o modelau parca niste maini invizibil. Apusul nostru fondant din prima zi de vacanta… Ne-am asezat pe un sezlong de lemn si am privit in zare pana cand palmierii au inceput sa mangaie incet intunericul.

Apa era calda si primitoare si in aer plutea un parfum discret de frangipani… Vacanta… ce muzica frumoasa pentru urechi si suflet. Maine plecam spre orizonturi noi in primul nostru safari. Kenya are suflet cald de nisip alb si palme de frunze de palmier… Abia astept sa vad unde ne duce drumul”, a scris Jojo pe contul de socializare.

Paul Ipate și Jojo formează un cuplu de șapte ani, iar povestea lor de iubire a rămas la fel ca la început. Amândoi se bucură de cei doi copii, Achim în vârstă de 10 ani, din prima căsătorie a actriței, și Zora, care a împlinit patru ani.

ARTICOLE SIMILARE

De ce pacientele cu infarct trebuie să fie tratate de medici femei

Andreea Damian

Adda și Marius Moga s-au împăcat. De ce nu și-au vorbit ani de zile

Andreea Damian

Minunata lume nouă din 1984. Un nou documentar pe ArteTV

Ciocîrlan

La ce festival ne distram vara asta?

realitatea

Joseph, fiul nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger, transformare incredibilă! Tânărul e leit tatăl său

Andreea Damian

Nutriție | Superputerilor alimentelor

Andreea Damian

Scrie un comentariu