Home > Fashion > Kim Kardashian a transformat pasiunea pe care o avea de 15 ani în realitate

Kim Kardashian a transformat pasiunea pe care o avea de 15 ani în realitate

kim kardashian

Kim Kardashian adoră lenjeria modelatoare din spanx pentru că-i scoate în relief silueta. Și după mulți ani în care a purtat-o pe sub haine, starleta a considerat că e timpul să aibă propriul brand. Noua linie se va numi Kimono, a anunțat Kim K pe Twitter.

Vedeta de 37 de ani face totul pentru a arăta impecabil iar lenjeria modelatoare este cu siguranțp accesoriul nelipsit din garderoba sa. Kim Kardashian nu a ținut un secret niciodată faptul că o folosește întotdeauna când iese în public – de altfel de multe ori a fost zărită când i se vedea câte o margine – doar că nu avea propria ei colecție (o fi aruncat un ochi la actrița Sofia Vergara, care de curând a lansat propria linie de lenjerie modelatoare pentru plinuțe).

„Am fost pasionată de lenjeria modelatoare de 15 ani. Este ideea mea și oferă soluții care funcționează cu adevărat”, a transmis focoasa brunetă, când a anunțat lansarea. Mai mult, Kim a oferi și primele fotografii cu produsele pe care le va lansa în curând.

„Întotdeauna mi-am tăiat lenjeria, pentru a mi-o potrivi cu hainele”, mai spune ea. „Mai mult decât atât, culoarea nu a fost întotdeauna în întregime bună pentru culoarea pielii mele, așa că am vrut o linie care să funcționeze pentru toată lumea.” Unele piese au un design practic pentru femeile care poartă pantaloni decupați sau rochii despicate pe un picior.

Kimono va fi disponibil în nouă nuanțe diferite, variind de la dimensiunea XXS la 4XL. Însuși soțul ei, Kanye West, a creat logo-ul pentru marcă.

Articole asemanatoare
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian
kanye west
Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa
Kim Kardashian
Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia

Kim Kardashian a transformat pasiunea pe care o avea de 15 ani în realitate

by Andreea Damian   1 min
1