Home > Slider > Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Lady Gaga

Lady Gaga este din nou o femeie singură, chiar înainte de gala Premiilor Oscar, care va avea loc, duminică, 24 februarie. Artista a pus capăt logodnei cu impresarul Christian Carino, anunţată în octombrie anul trecut, potrivit revistei People.

Informația a fost confirmată și de un reprezentant al acesteia. Apariția cântăreței de 32 de ani pe covorul roșu la Premiile Grammy fără inelul de logodnă pe deget a fost primul indiciu al despărțirii. Apoi, Lady Gaga a „uitat” să-l amintească pe Christian Carino în discursul de mulțumire pentru trofeul primit.

De Ziua Îndrăgostiţilor, când a postat un mesaj care, din nou, nu-l menţiona pe logodnic, lucrurile au devenit din ce în ce mai clare: Lady Gaga și Christian Carino au pus capăt logodnei. A preferat însă să-și tatueze spatele în cinstea rolului din filmul „A Star is Born”, nominalizat la Oscar.

„Lucrurile nu au mai funcționat. Pur și simplu s-a terminat. Relațiile se mai și termină uneori”, a declarat o sursă care a preferat să rămână anonimă. A adăugat însă că cei doi „s-au despărțit în urmă cu ceva timp. Nu este o poveste lungă și dramatică”.

Cântăreața americană Lady Gaga s-a logodit cu agentul său, Christian Carino, cu care avea o relație de aproape doi ani, în octombrie 2018. Evenimentul a fost oficializat cu un inel cu diamant roz în valoare de 400.000 de dolari, la care se pare, artista a renunțat fără nicio reținere.

Articole asemanatoare
avort
Celebritățile de la Hollywood condamnă legea anti-avort din Statele Unite
Met Gala
MET GALA 2019: Lady Gaga a făcut striptease pe covorul roșu
Lady Gaga
Lady Gaga și Bradley Cooper s-au dat de gol! Au fost prinși când se sărutau
Lady Gaga
Gestul neașteptat făcut de Irina Shayk după ce Lady Gaga și Bradley Cooper au cântat împreună

Comenteaza acest articol

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

by Andreea Damian   1 min
0