Tabu
PEOPLE Slider

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Lady Gaga

Lady Gaga este din nou o femeie singură, chiar înainte de gala Premiilor Oscar, care va avea loc, duminică, 24 februarie. Artista a pus capăt logodnei cu impresarul Christian Carino, anunţată în octombrie anul trecut, potrivit revistei People.

Informația a fost confirmată și de un reprezentant al acesteia. Apariția cântăreței de 32 de ani pe covorul roșu la Premiile Grammy fără inelul de logodnă pe deget a fost primul indiciu al despărțirii. Apoi, Lady Gaga a „uitat” să-l amintească pe Christian Carino în discursul de mulțumire pentru trofeul primit.

De Ziua Îndrăgostiţilor, când a postat un mesaj care, din nou, nu-l menţiona pe logodnic, lucrurile au devenit din ce în ce mai clare: Lady Gaga și Christian Carino au pus capăt logodnei. A preferat însă să-și tatueze spatele în cinstea rolului din filmul „A Star is Born”, nominalizat la Oscar.

„Lucrurile nu au mai funcționat. Pur și simplu s-a terminat. Relațiile se mai și termină uneori”, a declarat o sursă care a preferat să rămână anonimă. A adăugat însă că cei doi „s-au despărțit în urmă cu ceva timp. Nu este o poveste lungă și dramatică”.

Cântăreața americană Lady Gaga s-a logodit cu agentul său, Christian Carino, cu care avea o relație de aproape doi ani, în octombrie 2018. Evenimentul a fost oficializat cu un inel cu diamant roz în valoare de 400.000 de dolari, la care se pare, artista a renunțat fără nicio reținere.

ARTICOLE SIMILARE

Sexy pe scena, in largul ei acasa – interviu Alina Eremia

realitatea

De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă iubire și atenție lui Harry

Andreea Damian

Fotografie – Cristiana Apostol

realitatea

Apa e bună, e sănătos să bei cât mai multă apă – ni se zice. Dar cât e legendă și cât e realitate?

realitatea

Kim Kardashian studiază cosmetică mortuară. A făcut practica la morgă. FOTO

Andreea Damian

Emotie si nostalgie in „OCTAV”, lung-metrajul regizorului Serge Ioan Celebidachi

realitatea

Scrie un comentariu