Home > Slider > Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Lady Gaga

Lady Gaga este din nou o femeie singură, chiar înainte de gala Premiilor Oscar, care va avea loc, duminică, 24 februarie. Artista a pus capăt logodnei cu impresarul Christian Carino, anunţată în octombrie anul trecut, potrivit revistei People.

Informația a fost confirmată și de un reprezentant al acesteia. Apariția cântăreței de 32 de ani pe covorul roșu la Premiile Grammy fără inelul de logodnă pe deget a fost primul indiciu al despărțirii. Apoi, Lady Gaga a „uitat” să-l amintească pe Christian Carino în discursul de mulțumire pentru trofeul primit.

De Ziua Îndrăgostiţilor, când a postat un mesaj care, din nou, nu-l menţiona pe logodnic, lucrurile au devenit din ce în ce mai clare: Lady Gaga și Christian Carino au pus capăt logodnei. A preferat însă să-și tatueze spatele în cinstea rolului din filmul „A Star is Born”, nominalizat la Oscar.

„Lucrurile nu au mai funcționat. Pur și simplu s-a terminat. Relațiile se mai și termină uneori”, a declarat o sursă care a preferat să rămână anonimă. A adăugat însă că cei doi „s-au despărțit în urmă cu ceva timp. Nu este o poveste lungă și dramatică”.

Cântăreața americană Lady Gaga s-a logodit cu agentul său, Christian Carino, cu care avea o relație de aproape doi ani, în octombrie 2018. Evenimentul a fost oficializat cu un inel cu diamant roz în valoare de 400.000 de dolari, la care se pare, artista a renunțat fără nicio reținere.

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”
Lady Gaga
Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan
lady gaga
Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună!

Comenteaza acest articol

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

by Andreea Damian   1 min
0