Home > Slider > Liam Hemsworth, reacție neașteptată după despărţirea de Miley Cyrus

Liam Hemsworth, reacție neașteptată după despărţirea de Miley Cyrus

Liam Hemsworth

Liam Hemsworth a confirmat despărţirea de Miley Cyrus. Deși l-a părăsit pentru o femeie, actorul îi urează fostei sale soţii „sănătate şi fericire“.

Acesta a postat pe contul său de Instagram o fotografie, însoțită de un mesaj prin care confirmă despărţirea de Miley Cyrus. „Miley şi cu mine ne-am separat recent şi îi doresc sănătate şi fericire de acum înainte. Este o chestiune privată, nu am făcut şi nici nu voi face alte declaraţii în presă şi nici nu voi răspunde întrebărilor jurnaliştilor. Pace şi iubire“, a scris actorul pe Instagram.

Liam Hemsworth şi Miley Cyrus s-au despărţit recent după nici un an de căsnicie. Un reprezentant al cântăreţei a confirmat despărţirea celor doi soţi, într-o declaraţie pentru revista People.

„Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă în acest moment. Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere. Vor rămâne părinţii dedicaţi ai animalelor pe care le deţin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea“, se arată în mesajul oficial.

Despărţirea celor doi a fost anunţată sâmbătă. Miley a anunţat într-un comunicat că atât ea cât şi actorul au decis să pună capăt relaţiei lor, pentru „a se focaliza asupra carierei”, şi că ambii se află „într-o constantă evoluţie ca persoane”.

Liam nu a comentat inițial nimic despre despărțire, dar atunci când a fost surprins alături de fratele său Chris Hemsworth în Australia și a fost întrebat de Miley, el a spus: „Nu înțelegi cum este. Nu vreau să vorbesc despre asta”.

Anunţul despărţirii a venit la o zi după ce Miley Cyrus a fost surprinsă în timp ce se săruta cu tânăra actriţă şi ”influencer” Kaitlynn Carter, fosta soţie a cântăreţului Brody Jenner, în timpul unei escapade pe malul lacului Como, în Italia.

Articole asemanatoare
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
Miley Cyrus
Miley Cyrus spune că a trebuit să fie „gay” pentru că „bărbații sunt răi”
Miley Cyrus
Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie
Miley Cyrus
Miley Cyrus refuză să aibă copii până nu se rezolvă problemele climatice

Liam Hemsworth, reacție neașteptată după despărţirea de Miley Cyrus

by Andreea Damian   2 min
1