Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lidia Buble, în conflict cu tatăl ei din cauza iubitului cubanez

Lidia Buble are probleme cu tatăl ei din cauza relației pe care a construit-o cu actorul cubanez, Harlys Becerra. Artista a mărturisit și care sunt motivele pentru care părintele ei „nu-l înghite” pe noul său iubit.

Tatăl cântăreței nu ar fi de acord ca fiica lui să aibă un iubit de naționalitate și religie diferite. Pastor al unei Biserici Creștin-Penticostale, el nu a dorit să îl cunoască nici pe Răzvan Simion, deoarece este de părere că nu poate primi în casa sa decât pe bărbatul cu care va putea stabili concret o dată a căsătoriei.

Lidia Buble și-a dus iubitul să-i cunoască familia

Cântăreața a făcut și primele declarații despre relația sa cu actorul Harlys Becerra în cadrul unei sesiuni Q & A de pe Instagram.

„Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a spus Lidia Buble pe de Instagram.

Lidia Buble este extrem de fericită alături de noul partener de viață. Actorul cubanez a venit în România special pentru a petrece timp alături de iubita lui. De câteva zile, Harlys Becerra se află în România și este fascinat de țara noastră.

Lidia Buble și-a dus noul iubit să-i cunoască familia. Până să-și cunoască socrul, actorul cubanez a întâlnit-o pe Lorena, sora artistei. Zilele trecute, actorul a postat tot pe Instastory două imagini preluate de pe contul Esterei Buble, sora Lidiei.

ARTICOLE SIMILARE

Intervenţiile cu botox la subraţ împotriva transpirației: o fiţă sau chiar funcționează?

Andreea Damian

Cum face bani YouTube din videoclipuri false despre vindecarea cancerului

Andreea Damian

Gestul disperat al unui koala: s-a căţărat pe bicicleta unui turist din Australia ca să-i ceară apă

Andreea Damian

Sindromul shopping-ului compulsiv | Metoda neașteptată prin care scapi de dependența de cumpărături

Andreea Damian

Copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle vor fi prinț și prințesă

Andreea Damian

Mirela Vaida și soțul ei se gândesc la al patrulea copil

Tabu Tabu

1 comentariu

ghjk 4 October 2021 at 22:08

cred eu ca nu ti iei un iubit dintr o tara inapoiata, practic un sarantoc cand esti vedeta in romanaca; ma asteptam sa si ia un vest european cat de cat celebru; ca aia de la tv cu 90 zile pana la nunta

Răspunde

Scrie un comentariu