Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Loredana Groza și Nick Casciaro, prima reacţie despre relaţia lor

Loredana Groza și Nick Casciaro, câştigătorul X Factor 2021, au reuşit să dea naştere multor speculaţii după ce s-au afişat împreună la mai multe evenimente.

Și cum Lori este o femeie lipsită de inhibiții, evident că zvonurile privind un eventual divorț de soțul ei, producătorul Andrei Boncea, au fost alimentate de la o zi la alta.

Loredana Groza și Nick Casciaro par nedespărţiţi de când italianul a câștigat X Factor, deşi ambii dezmint că i-ar lega mai mult decât o prietenie.

Recent, cei doi au făcut primele declaraţii pe tema acestui subiect şi au explicat ce se întâmplă, de fapt, între ei. Ei au recunoscut că se amuză mult pe tema comentariilor din spaţiu public referitoare la faptul că ar forma un cuplu.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a declarat Loredana Groza.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK”, a adăugat Nick Casciaro.

ARTICOLE SIMILARE

De ce sunt îmbrățișările esențiale în cuplu?

Andreea Damian

10 femei celebre care s-au transformat complet după ce și-au schimbat culoarea părului

Andreea Damian

Larry Flynt, fondatorul revistei Hustler, a murit

Andreea Damian

De ce nu poți dormi fără să îmbrățișezi perna sau pilota

Andreea Damian

Câți bani câștigă Jamila Cuisine din YouTube

Andreea Damian

Gelozia. De la sentiment nevinovat la factor daunator

realitatea

Scrie un comentariu