Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mădălina Ghenea, răvășitoare și la premiera „House of Gucci” de la Milano – FOTO

Distribuția House of Gucci a cucerit și Milano. După premiera de la Londra, a venit rândul orașului italian să găzduiască vedetele de cinci stele ale filmului.

Protagonista filmului, Lady Gaga, i-a impresionat pe italieni atât cu interpretarea, cât şi cu ţinuta aleasă pentru seara premierei – o rochie roşie, de la celebra casă de modă Versace.

Alături de Lady Gaga, pe covorul roşu a păşit şi Mădălina Ghenea, într-o spectaculoasă ţinută albă, creată special pentru ea de un celebru designer din Milano. În film, frumoasa româncă o interpretează pe Sofia Loren.

 

Mădălina Ghenea a avut o apariție strălucitoare și la Londra, săptămâna trecută. Actrița a purtat o rochie neagră spectaculoasă, cu un decolteu adânc.

Filmul regizat de Ridley Scott va avea premiera în cinematografele din România pe 24 noiembrie. Data simbolică marchează 100 de ani de la lansarea casei de modă Gucci.

În film, Lady Gaga o interpretează pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci, care a fost acuzată şi condamnată pentru asasinarea lui în 1995. Lady Gaga s-a pregătit timp de 9 luni pentru acest rol.

ARTICOLE SIMILARE

Știința din spatele unor cadouri bune și speciale pe care să le oferi de Crăciun

realitatea

Moschino Resort 2022 | Gliz și glamour din vechiul Hollywood

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger a fost agresat în Africa de Sud

Andreea Damian

Mega Mall București ⎪ Expoziția „Povești de iubire”

Ciocîrlan

Moștenirea Melaniei Trump: greșeli, mister și, în cele din urmă, absență

Andreea Damian

Angelina Jolie revine în postura de regizor cu un nou film despre război

Andreea Damian

Scrie un comentariu